Annonce
112

Sigtet for voldtægt og grov vold mod sin kæreste: Ung mand fængslet

En 21-årig mand blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense, sigtet for voldtægt og farlig vold mod sin kæreste. Arkivfoto: Michael Bager
En 21-årig mand blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet, fordi retten mener, der er begrundet mistanke i, at han har voldtaget sin 20-årige kæreste og udsat hende for vold af særlig farlig karakter.
Annonce

En 21-årig mand blev torsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense og varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger, sigtet for voldtægt og vold af særlig farlig karakter mod sin 20-årige kæreste.

Både voldtægt og vold skulle have fundet sted, da parret boede sammen et sted i Odense. Det var den unge kvinde, som selv anmeldte det onsdag til Fyns Politi, og det førte til anholdelse af manden, som har somalisk baggrund. Politiet havde allerede kendskab til sagen, fordi familien til kvinden forinden havde orienteret om den.

I grundlovsforhøret, som foregik for lukkede døre bortset for oplæsningen af sigtelserne, nægtede den 21-årige mand både voldtægt og vold, og han kærede da også varetægtsfængslingen til Østre Landsret. Det er nu op til landsdommerne at vurdere, om han fortsat skal sidde fængslet eller skal løslades.

De nærmere omstændigheder om såvel voldtægt som vold kendes ikke, eftersom det kom frem i den lukkede del af grundlovsforhøret.

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce