Annonce
Sport

Frem mester for 27. gang

Annonce

VANDPOLO: DM-titlen er stadig odenseansk. Et hårdt skud fra distancen afgjorde den anden finalekamp til Frems fordel mod KVIK Kastrup, der var foran i lange perioder af kampen i Odense.

- Det er hele klubbens mesterskab, sagde Frems pololeder Christian Heyde-Petersen. - Der er en vilje og en gejst fra bestyrelse til nye børn på 5 år til at ville klubben, poloen og kammeratskabet. Når den er slags er på plads, så er det "nemt" at lave elite. Frem begyndte at kigge på udlandet og deres måde at arbejde med polo på for nogle år siden. - Det er meget inspirerende og vi arbejder målrettet på at tage en masse nye måder træne og spille polo til os. KVIK har et rigtigt godt hold med ældre, rutinerede landsholdsspilere i hele deres start-formation. Men vi må jo gøre noget rigtigt i Frem, for KVIK er absolut en klasse-modstander, hvor kampene aldrig er afgjort på forhånd, fortsatte Christian Heyde-Petersen efter Frems 27. nationale mesterskab. Det er rekord. (leif)

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Årets Fynske Sportsnavn: - Det er et kæmpe skulderklap - jeg er stolt, og jeg er beæret

Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Kerteminde For abonnenter

Borgmester foreslår letbane-etape til Lindø: Vil gerne drøfte Radikales letbane-drømme

Annonce