Annonce
Fyn

Frederik fik hurtigt fast job - nu har han også fået DIs lærlingepris på Fyn

Overrasket og glad lytter unge Frederik Tubæk Rasmussen til de rosende ord fra Poul Strandmark, DI Fyn. Også Odense-borgmester Peter Rahbæk Juel roste det unge talent, der både er dygtigt fagligt og en god kammerat. Foto: Hesehus
Frederik Tubæk Rasmussen var elev hos e-handelshuset Hesehus, som omgående har fastansat det unge talent
Annonce

Frederik Tubæk Rasmussen er blevet hædret med Dansk Industris lærlingepris 2020 på Fyn.

Den unge lærling arbejder til daglig som mediegrafikerelev hos odenseanske Hesehus, som er et e-handelshus, specialiseret i at designe og udvikle e-handelsløsninger til store danske brands.

Lærlingeprisen gives til unge mennesker, der er dygtige fagligt, men også har fine sociale kompetencer og derfor er rollemodeller for unge lærlinge generelt. Frederik Tubæk Rasmussen viste både sit gode humør og sit talent for branchen, da han var lærling - og det har givet bonus i en fast stilling.


Udover hans digitale spidskompetencer og kreative mindset er Frederik en fantastisk humørspreder og en virkelig god og omsorgsfuld kollega.

Anja Saabye, Hesehus


Poul Strandmark, formand for DI Fyn, roste Frederik Tubæk Rasmussen ved prisoverrækkelsen fredag.

- Frederik vinder prisen som årets lærling, fordi han er helt i top med både de faglige og sociale kompetencer. Han er kreativ, kundeorienteret og en god kollega, og det er utrolig gode evner at have både som lærling og som ansat. Frederik er et godt eksempel for mange andre unge, og vi håber, at han kan inspirere andre til at gå den erhvervsfaglige vej, for han viser i den grad, at det er en uddannelsesretning med stort potentiale, lød det fra DI-formanden.

Annonce

Fast job

Frederik Tubæk Rasmussen blev færdigudlært i december 2019, og hans gode humør og talent fik omgående Hesehus til at fastansætte ham. Teamleder Anja Saabye, Hesehus, havde blandt andet disse rosende ord til sin unge kollega.

- Udover hans digitale spidskompetencer og kreative mindset er Frederik en fantastisk humørspreder og en virkelig god og omsorgsfuld kollega. Frederik er alt det, der kendetegner en vaskeægte hesehusianer, så for os var der ingen tvivl om at gøre Frederik til en fast del af holdet, da han blev færdigudlært, lød det fra Anja Saabye.

Hesehus er en del af Technology Denmarks virksomhedspagt og har sammen med 29 andre fynske it-virksomheder blandt andet forpligtet sig til at skabe 25 procent flere praktikpladser og studiejobs i 2019 for at sikre udviklingen og fastholdelsen af tech-talenter på Fyn.

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce