Annonce
Trekantområdet

Fredericiansk virksomhed opkøbt af Køge-firma

PKI Supply er opkøbt af Dana Lim med virkning fra nytår. Her er det (fra venstre) bestyrelsesformand i Dana Lim Mogens Overgaard, adm. direktør i Dana Lim Lars Christensen, adm. direktør i PKI Supply Karl Brynningsen og bestyrelsesformand i PKI Supply Inge Fogelberg Christiansen. Foto: PR Foto/Michael Drost-Hansen
PKI Supply ønsker generationsskifte.
Annonce

Fredericia: Virksomheden PKI Supply A/S, der holder til på Vesterballevej og leverer industrilim, er blevet opkøbt af Køge-virksomheden Dana Lim.

Det oplyser virksomhederne i en pressemeddelelse. Overtagelsen sker 1. januar 2021.


Samtidig åbner opkøbet for, at vi kan tilbyde en bredere palet af limsystemer med afsæt i et udvidet forsknings- og udviklingssetup samt en udbygget service- og logistikplatform til flere markeder.

Lars Christensen, adm. direktør


Dana Lim, der producerer lim, fuge- og spartelmasse, overtager PKI Supply som et led i sin vækststrategi. Dana Lim styrker med opkøbet sin geografiske dækning i Østersøregionen.

- Samtidig åbner opkøbet for, at vi kan tilbyde en bredere palet af limsystemer med afsæt i et udvidet forsknings- og udviklingssetup samt en udbygget service- og logistikplatform til flere markeder, oplyser administrerende direktør i Dana Lim Lars Christensen.

PKI Supply A/S leverer over 9.000 tons lim årligt til blandt andet træ- og møbelindustrien, den grafiske industri samt etiketterings- og emballageindustrien til kunder i både Danmark og udlandet. Virksomheden har datterselskaber i Polen og Ukraine og samarbejder med partnere i hele Østersøregionen og Irland.

Annonce

Ønsker generationsskifte

Salget af PKI Supply skyldes blandt andet, at administrerende direktør for PKI Supply, Karl Brynningsen, ønsker et generationsskifte.

Derfor har det være helt afgørende at finde en virksomhed, som står på det samme værdigrundlag som PKI Supply. Det er lykkedes med Dana Lim, hvor Karl Brynningsen desuden ser, at foreningen af de to virksomheder styrker begge parter.

- Det er den helt rigtige løsning at forene Dana Lim og PKI Supply i et nyt setup, hvor kunder i Danmark og udlandet vil kunne få glæde af, at vi samler vores kompetencer, udtaler Karl Brynningsen.

Alle PKI Supplys salgsaktiviteter vil fortsætte i regi af Dana Lim under en selvstændig salgsenhed ledet af Karl Brynningsen og med de nuværende konsulenter.

Opkøb

PKI blev grundlagt i 1995 og har hovedsæde i Fredericia. Virksomheden producerer og udvikler limprodukter.

Kundeporteføljen tæller blandt andre Velux, Carlsberg, Arla og Rockwool.

Dana Lim blev grundlagt i 1929 og har hovedsæde i Køge. Virksomheden producerer lim, spartel- og fugemasse.

Dana Lim ejes af Kai Hansens Fond og har datterselskaber i Norge, Sverige og Litauen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce