Annonce
Erhverv

Fredericia-virksomhed udvider på Fyn: SDK Shipping køber Odense-virksomhed

Store ruller med stål losses fra skibet Rix Spring i Nyborgs industrihavn, Lindholm. Det er blandt andet papirarbejdet til disse opgaver, som SDK Shipping løser. Nu med større kraft på Fyn efter opkøbet af G. Sunesen ApS og datterselskab i Odense. Arkivfoto: Michael Bager
Shipping- og logistikvirksomheden SDK Shipping køber G. Sunesen ApS og et datterselskab.

Fredericia: Shipping- og logistikvirksomheden SDK Shipping A/S overtager virksomheden G. Sunesen ApS og datterselskabet Stevedoren Fyn ApS i Odense. Det oplyser SDK Shipping i en pressemeddelelse.

G. Sunesen og datterselskabet Stevedoren Fyn har ligesom SDK dybe rødder i det maritime Danmark, hvor agentur, befragtning og stevedoring (havnearbejde, red.) i mange år har været kerneforretning i virksomheden.

- Det har længe været SDK’s ønske at udbygge og styrke vores aktiviteter på Fyn, og vi er utrolig glade for, at købet af G. Sunesen nu er på plads. Deres arbejde er forbundet med høj kvalitet og fokus på kunderne, hvilket er det samme, som SDK står for, oplyser administrerende direktør i SDK-gruppen Søren Gran Hansen om købet af virksomhederne.

Annonce

SDK udvider på Fyn

Med opkøbet udvider SDK paletten af ydelser på Fyn, hvor SDK Shipping i forvejen er repræsenteret med to kontorer.

- Aktiviteterne i G. Sunesen supplerer vores eksisterende aktiviteter i Nyborg og Lindø rigtig godt, og vi er nu stærkt repræsenteret i hele Danmark, oplyser Søren Gran Hansen. De to ejere af G. Sunesen, Niels Vester og Jacob Andersen, fortsætter begge i selskabet, hvor de vil være med til at sikre den fortsatte høje kvalitet i arbejdet overfor kunder og samarbejdspartnere. SDK-gruppen faciliterer samtlige aktiviteter indenfor shipping, logistik og chartering samt services til cruiseindustrien via gruppens 24 egne kontorer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Bøder i nøglesagen: Fint, at bøllerne stoppes

Vores demokratiske institutioner skal ikke overgive sig til pøbelvældet. Derfor er det udmærket, at to unge mænd fra Socialistisk Ungdomsfront har fået tilsendt bødeforlæg på flere tusinde kroner, fordi de tidligere på året forstyrrede et byrådsmøde i Odense ved at kaste 1000 stykker papir ned i byrådssalen. Bødestraffen betyder ikke, at de to unge mænd nu har fået mundkurv på eller ikke længere må udøve deres demokratiske ret. Tværtimod: De to må aktionere lige så meget, de har lyst til. De må indkalde til demonstrationer på Flakhaven, de må holde taler, de må svinge med faner og bannere og i det hele taget gøre alt det, de finder politisk rigtigt. Så længe de overholder de demokratiske spilleregler og ikke afbryder en demokratisk valgt forsamling. Byrådsmedlemmerne sidder som bekendt i Odense Byråd, fordi de er blevet valgt af Odenses befolkning. De repræsenterer derfor Odenses borgere. De to ballademagere fra Socialistisk Ungdomsfront er derimod ikke valgt til noget som helst og repræsenterer ingen som helst, og derfor bør de ærlig talt holde mund, når de befinder sig i byrådssalen. Hvis de to gerne vil have taletid i salen, er de velkomne til at stille op til det kommende kommunalvalg og få stemmer nok til at blive valgt. Derpå kan de få taleret – og samtidig være med til at bære det ansvar, der følger med en politisk post. Man kan mene, at nedkastningen af de 1000 ark papir i en byrådssal ikke er så slem, at det kræver en politianmeldelse fra kommunen. Herregud, to tilfældige mænd, der kaster lidt papir ned i en byrådssal kan vel ikke vælte verden; det kan højst give lidt overarbejde til de byrådsbetjente, der skal feje papirstrimlerne sammen efter mødets afslutning. Det er imidlertid vigtigt at holde fast i vores demokratiske institutioner og deres betydning. Et byråd skal ikke intimideres af tilfældige ballademagere, der ikke vil overholde de demokratiske spilleregler. Derfor er det nødvendigt, at de to får en bøde og dermed en bedre forståelse af, hvordan vores demokrati skal fungere.

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Baggrund: Vinderteamet brugte 2000 timer på at dyrke Faaborg

Annonce