Annonce
Erhverv

Fredericia-virksomhed udvider på Fyn: SDK Shipping køber Odense-virksomhed

Store ruller med stål losses fra skibet Rix Spring i Nyborgs industrihavn, Lindholm. Det er blandt andet papirarbejdet til disse opgaver, som SDK Shipping løser. Nu med større kraft på Fyn efter opkøbet af G. Sunesen ApS og datterselskab i Odense. Arkivfoto: Michael Bager
Shipping- og logistikvirksomheden SDK Shipping køber G. Sunesen ApS og et datterselskab.

Fredericia: Shipping- og logistikvirksomheden SDK Shipping A/S overtager virksomheden G. Sunesen ApS og datterselskabet Stevedoren Fyn ApS i Odense. Det oplyser SDK Shipping i en pressemeddelelse.

G. Sunesen og datterselskabet Stevedoren Fyn har ligesom SDK dybe rødder i det maritime Danmark, hvor agentur, befragtning og stevedoring (havnearbejde, red.) i mange år har været kerneforretning i virksomheden.

- Det har længe været SDK’s ønske at udbygge og styrke vores aktiviteter på Fyn, og vi er utrolig glade for, at købet af G. Sunesen nu er på plads. Deres arbejde er forbundet med høj kvalitet og fokus på kunderne, hvilket er det samme, som SDK står for, oplyser administrerende direktør i SDK-gruppen Søren Gran Hansen om købet af virksomhederne.

Annonce

SDK udvider på Fyn

Med opkøbet udvider SDK paletten af ydelser på Fyn, hvor SDK Shipping i forvejen er repræsenteret med to kontorer.

- Aktiviteterne i G. Sunesen supplerer vores eksisterende aktiviteter i Nyborg og Lindø rigtig godt, og vi er nu stærkt repræsenteret i hele Danmark, oplyser Søren Gran Hansen. De to ejere af G. Sunesen, Niels Vester og Jacob Andersen, fortsætter begge i selskabet, hvor de vil være med til at sikre den fortsatte høje kvalitet i arbejdet overfor kunder og samarbejdspartnere. SDK-gruppen faciliterer samtlige aktiviteter indenfor shipping, logistik og chartering samt services til cruiseindustrien via gruppens 24 egne kontorer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Du tager fejl, Mette

Statsminister Mette Frederiksen talte i sin nytårstale for flere tvangsanbringelser af børn. Jeg er lodret uenig: Vi skal have som mål at tvangsanbringe så få børn udenfor hjemmet som muligt. Vores ambition som samfund må være at skabe gode rammer om børnene og familierne, så tvangsanbringelser bliver absolut sidste udvej. Vi har i dag to voldsomme problemer: at de allersvageste familier ikke bliver hjulpet godt nok, tidligt nok, og at det system vi anbringer børn i, ikke virker. Løsningen må for det første være at hjælpe familierne bedre, og for det andet at reparere anbringelsessystemet, så det også virker bedre. I dag går det alt for ofte galt for de anbragte børn. Halvdelen af alle unge hjemløse er tidligere anbragte. Meget få af de anbragte børn får en uddannelse. En skræmmende høj procentdel af de tidligere anbragte forsøger selvmord. Og rigtig mange anbragte børn får selv børn, der bliver anbragt. Lad os derfor fokusere på, hvordan vi undgår at anbringe børn! Man kan for eksempel støtte nybagte forældre, så de nye familier får en bedre start på livet sammen. Helt fra fødslen kan der tilknyttes socialt personale til de svageste familier, og de kan også få tid i særlige barselshuse, så en ny familie først kommer hjem, når de er parate til det. Vi skal også – under alle omstændigheder – styrke normeringen i vuggestuer og børnehaver, og have flere lærere i folkeskolen. For det er i de gode institutioner at vi dels skal opdage tidligt, når børnene ikke har det godt, og dels er i stand til at hjælpe de børn ekstra meget, der ikke har den store støtte derhjemmefra. I de tilfælde hvor det alligevel går galt, og et barn fjernes fra familien, skal vi sætte langt mere kvalificeret ind, end vi gør i dag. For eksempel med bedre plejefamilier. For eksempel med ordentlige vilkår for anbragte børn der fylder 18 år. Og absolut også med frivillige tilknyttet de anbragte børn, så de anbragte børn også har venner og mentorer, der ikke repræsenterer myndighederne. Vi vil fra radikal side gerne være med til at drøfte hvordan vi forebygger anbringelser, og hvordan vi forbedrer anbringelser. Men begge dele skal være på plads, før vi går ind i en diskussion om flere anbringelser.

Odense

Et skud tysk testosteron: For første gang i otte år har Odense Zoo atter en søløve-han

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];