Annonce
Odense

Fredelig nat i Vollsmose: I dag mindes uskyldigt offer for rivalisering

Det har været en fredelig nat i Vollsmose, oplyser Fyns Politi fredag morgen. Efter skuddene mod to mænd og en hund i Egeparken onsdag aften, var politiet torsdag massivt til stede i bydelen, hvor der også blev tjekket flere biler og personer torsdag aften. Fredag eftermiddag er der planlagt en mindehøjtidelighed for den 31-årige mand, som blev dræbt af skud torsdag kort før midnat. Foto: Michael Bager.
Annonce

Odense: Et døgn efter drabet på en 31-årig mand er der fredag morgen fredeligt i Vollsmose. Politiet har haft en rolig nat og har ikke haft problemer i bydelen, oplyser vagtchefen hos Fyns Politi fredag morgen.

Efterforskningen af skudepisoden onsdag aften fortsætter, og politiet undersøgte torsdag aften flere biler og personer i Vollsmose, hvor der torsdag blev indført en skærpet strafzone. Den betyder, at straffen for kriminelle handlinger kan fordobles.

Der er i forvejen en visitationszone, som dækker både Vollsmose og Korsløkkeparken - den blev indført efter en skudepisode i sidste uge.

- Der skal ikke herske tvivl om, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at genskabe trygheden for borgerne, sagde politidirektør i Fyns Politi Arne Gram torsdag eftermiddag.

Fredag eftermiddag er der planlagt en mindehøjtidelighed for den dræbte mand, som ifølge beboere i Vollsmose intet havde at gøre med den konflikt, som er i gang mellem en gruppering fra Vollsmose og en gruppering fra Korsløkke-parken.

Fyns Politi har indtil videre afvist at kommentere på den dræbtes forhold til konflikten.

Den anden mand, som også blev ramt af skud kort før midnat onsdag aften, er ifølge Fyens.dk's oplysninger en kendt kriminel, som har en fremtrædende rolle i Vollsmose-gruppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

OB

Sport Fyn: Michelsen ryster posen

Annonce