Annonce
Fyn

Fredagsbar på Fyens.dk: Vil du med til ølsmagning?

Christoph Behnke, brygmester på Bryggeriet Vestfyen, og journalist Amalie Hermansen vil gerne have dig med i fredagsbar på Fyens.dk 12. marts. Foto: Michael Bager
Fyens Stiftstidende inviterer til virtuel fredagsbar på Fyens.dk tre fredage i marts. Første fredagsbar byder på ølsmagning og en direkte forbindelse til Svanninge Bakker.

Hvornår har du sidst knappet en kold øl op og holdt fredagsbar med gode venner eller kolleger? I en tid med hjemmearbejde og forsamlingsloft er fredagsbar et fænomen, de fleste kender fra tiden før coronavirus.

Fyens Stiftstidende inviterer derfor til virtuel fredagsbar med ølsmagning på Fyens.dk tre fredage i marts, hvor der er plads til at skåle, grine og gå weekenden i møde sammen.

- Vi håber så meget, at I gerne vil deltage og være med til at sprede lidt god energi og en masse fællesskab i en tid, hvor det kan være lidt svært at finde lyset, siger Amalie Hermansen, journalist på Fyens Stiftstidende og vært i fredagsbaren.


Vi har nogle nyfortolkede øl, nogle gamle klassikere, nogle alternative påskeøl, og så har vi også en lille overraskelse ved siden af.

Christoph Behnke, brygmester


Hendes mål er, at du går glad hjem fra fredagsbaren, hvis du da ikke allerede er hjemme, med noget konkret, du kan bruge i din fritid.

Annonce

Live fra Svanninge

Undervejs i fredagsbaren vil der derfor være underholdende indslag og idéer til din weekend. Blandt andet har naturvejleder på Naturama, Emil Sanderhoff, lovet at komme med nogle tips til, hvad du kan opleve i naturen netop nu.

Emil Sanderhoff er naturvejleder ved Naturama i Svendborg og har været på ekspeditioner til blandt andet Kaukasus, Vestsahara og Sydafrika. I fredagsbaren kommer han med ideer til, hvad du kan opleve i naturen netop nu. Arkivfoto: Palle Søby

Han er med på en direkte forbindelse fra Svanninge Bakker og glæder sig til at skåle med fredagsbarens gæster.

- Kunne jeg fragte et fadølsanlæg derud, så ville jeg næsten give min højre arm for det, griner han.

Annonce

Ølsmagning

Fyens Stiftstidende har desuden allieret sig med Bryggeriet Vestfyens brygmester Christoph Behnke. Han vil guide bargæsterne gennem en smagning med fem forskellige øl, der passer til den årstid, vi går i møde.

- Det overordnede tema er påske, fortæller han.

-Vi har nogle nyfortolkede øl, nogle gamle klassikere, nogle alternative påskeøl, og så har vi også en lille overraskelse ved siden af, siger Christoph Behnke.

Fredagsbar på Fyens.dk

Fyens Stiftstidende holder virtuel fredagsbar på Fyens.dk tre fredage i marts. Sæt kryds i kalenderen 12., 19. og 26. marts. Alle dage åbner baren klokken 16.30.

12. marts er der ølsmagning med brygmester hos bryggeriet Vestfyen, Christoph Behnke. Vi smager på Willemoes Mosaic IPA - alkoholfri, Frejdahl Fjalar - nordisk hvedeøl, Frejdahl Fulla - økologisk forårsbryg, Sort Hvede – hvedestout og Willemoes Påske Ale - påskebryg.

Køb øllene i en butik nær dig eller på brewerbox.dk senest 9. marts. Det er gratis at deltage i fredagsbaren, og alle er velkomne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

S-politiker om klinkesag fra Bolbro: - Jeg synes, det er provokerende

Odense For abonnenter

Jura-professor klar til kamp: Klinke-strid kan ende i retssag mod Odense Kommune

Annonce