Annonce
Sydfyn

Fredagens sydfynske coronatal: Smitten stiger igen i Svendborg

Smitten stiger igen i Svendborg. Billedet her er fra podeklinikken på Norgesvej. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Sydfyn: Coronasmitten er atter stigende i Svendborg Kommune. Det viser tal, som Statens Serum Institut har offentliggjort fredag den 27. november klokken 14.

Her fremgår det, at der i de seneste syv dage er registeret 43 smittede, hvilket er seks flere i forhold til torsdag. Incidensen, som er antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere de seneste syv dage, er derfor steget til 73,9. Da tallet fortsat er over 20, ligger Svendborg stadig på sundhedsmyndighedernes bekymringsliste.

På Langeland er der også stigning i antallet af smittede. Her er der nu syv smittede - hvilket er to flere end torsdag - og det betyder, at Langeland nu har en incidens på 56,2.

Også i Faaborg-Midtfyn Kommune er smitten stigende. I de sidste syv dage er der registeret 17 smittede, hvilket er en mere i forhold til torsdag. Incidensen ligger nu på 33.

Ærø klarer sig til gengæld stadig flot i statistikken. Her er der fortsat nul smittede og derfor også nul i incidens./anbi

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Odense

Ikke alle får samme service: Frisklavet ældremad på udvalgte plejecentre i Odense er i fare

Middelfart For abonnenter

Efter afsløring af smitteudbrud og bekymring hos møbelfabrik: Nu bliver alle medarbejdere tilbudt coronatest

Annonce