Annonce
Sydfyn

Fredagens sydfynske coronatal: Smitten stiger i Svendborg

Antallet af tilfælde med Covid-19 er stigende i Svendborg. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Sydfyn: Det går den forkerte vej i Svendborg.

Fredagens coronatal viser en stigning fra 21 til 24 coronatilfælde. På Ærø er status den samme fredag som torsdag med fire smittede, mens det går bedst på Langeland, hvor der fortsat er nul smittede.

Ifølge de seneste tal, som Statens Serum Institut har offentliggjort fredag 16. oktober klokken 14.00, er der de seneste syv dage registreret 24 smittede i Svendborg Kommune. Det er en stigning på tre set i forhold til tirsdagens tal.

Incidenstallet - antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere de seneste syv dage - er ligeledes steget, og befinder sig nu på 41, onsdag lå det på 36. Det betyder, at Svendborg Kommune fortsat er på Sundhedsstyrelsens bekymringsliste. Først når incidens-tallet er under 20, bliver en kommune fjernet fra listen.

Ærø har fredag fire tilfælde. Incidenstallet på Ærø er derfor stadig 64, og derfor bliver Ærø også på myndighedernes bekymringsliste.

Langeland Kommune har stadigvæk nul konstaterede tilfælde. /anst

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Efter dom på 60 dage: Knud Ahrnkiel forlader Kerteminde byråd og flytter til Nyborg

Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Kerteminde

Landsret idømmer byrådsmedlem 60 dages betinget fængsel for facebook-opslag: - Jeg kan næsten ikke stave til, hvor sindssygt, jeg synes, det er

Annonce