Annonce
Sydfyn

Fredagens sydfynske coronatal: Fald i Svendborg og Faaborg-Midtfyn

Fredagens sydfynske coronatal byder på fald i antallet af tilfælde i Svendborg og Faaborg-Midtfyn. Arkivfoto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Annonce

Sydfyn: Det er fortsat på Langeland og Ærø, at man finder Fyns laveste incidenstal fredag, og i Svendborg og Faaborg-Midtfyns kommune er der begge steder ét tilfælde mindre end torsdag.

Siden onsdag har udviklingen i de sydfynske coronatal næsten været stillestående, og opdateringen på fredagens corronatal fortæller næsten samme historie, dog med et positivt tvist.

I Svendborg er incidenstallet faldet til 108,3, hvilket beretter om 63 tilfælde med coronavirus per 100.000 indbyggere, hvilket er et fald siden torsdag, hvor der var registreret 64 tilfælde indenfor de seneste syv dage.

I Faaborg-Midtfyn er historien den samme. Her er der registreret 16 tilfælde fredag, som er et enkelt tilfælde mindre siden torsdag. Det gør, at incidenstallet falder fra 33,0 til 31,1.

På trods af faldet i registrerede tilfælde med coronavirus, er begge kommuner stadig på bekymringslisten, da incidenstallene endnu ligger over 20.

Både Ærø og Langeland er dog fortsat ikke på bekymringslisten, da begge kommuner ligger under 20. Langeland har, ligesom torsdag, tre tilfælde med coronavirus, hvilket giver et incidenstal på 24,1. På Ærø er status også uændret med én smittet og et incidenstal på 16,8.

Incidensen på Fyn er højest i Odense, hvor man er oppe på 119,5 stærkt efterfulgt af Nyborg med en incidens på 118,9.

Førstepladsen i Danmark ligger i Albertslund med en incidens på 364,9.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Otterup bankede HC Odense længere ned

Annonce