Annonce
Fyn

Fredag og lørdag bliver der pres på motorvejene

Kør uden for de almindelige myldretider fredag eftermiddag - og vær forberedt på ekstra mange biler på motorvejene de to lørdage i efterårsferien, lyder det fra Vejdirektoratet. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen.
Kør uden for myldretiderne, lyder opfordringen fra Vejdirektoratet. Skolernes efterårsferie sender flere biler ud på motorvejen over Fyn.
Annonce

Fyn: Skolerne holder efterårsferie i næste uge, og det vil allerede fra fredag eftermiddag medføre ekstra trafik på motorvej E20 tværs over Fyn og på E45 gennem Jylland, forudser Vejdirektoratet.

Fredag ventes den første ferietrafik at blande sig med den normale myldretidstrafik om eftermiddagen mellem klokken 14 og 18, og når der er flere biler på vejene, øges risikoen for køkørsel og forlænget rejsetid. Derfor råder Vejdirektoratet trafikanterne til at holde sig opdateret om den aktuelle trafik ved hjælp af appen Trafikinfo eller på Trafikinfo.dk.

Både i appen og på hjemmesiden kan man også høre de seneste meldinger fra P4 Trafik.

På Fyn er det særligt strækningen mellem Odense og Middelfart, som Vejdirektoratet forventer at se fyldt med køretøjer - og ikke bare fredag eftermiddag, men også lørdag 12. oktober og den efterfølgende lørdag, 19. oktober, når sommerhusgæsterne kører til og fra sommerhusområderne i blandt andet Vestjylland.

Skal du syd for grænsen, skal du ifølge Vejdirektoratet være forberedt på, at det kan tage ekstra tid at komme tilbage til Danmark på grund af grænsekontrollen. Sidste år målte Vejdirektoratet op til en halv times forsinkelse ved grænseovergangen ved Padborg.

Hvis du ikke skal holde fri i skolernes efterårsferie næste uge, kan du til gengæld glæde dig over, at der bliver bedre plads på vejene i hverdagene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Forstander fyret og bestyrelse på friplejehjem afsat: - Det er et kupforsøg

Annonce