Annonce
Erhverv

Fragtchefen flytter til The Promised Land

Stifter Launy S. Kristensen, t.v., og adm. direktør Kasper Andersen har store forventninger til det amerikanske marked. Nu flytter stifteren med sin familie til New Jersey, hvor Yoyo placerer sit amerikanske hovedkvarter. Arkivfoto
Den fynske fragtvirksomhed Yoyo Global Freight har store forventninger til det amerikanske marked, og nu flytter stifteren med sin familie til New Jersey på den amerikanske Østkyst for at opbygge fragtforretningen i USA.

"Show a little faith, there is magic in the night"

Sådan lyder en linje i den uofficielle stat-sang "Thunder Road" i New Jersey på den amerikanske østkyst, men selv om stifteren af den fynske fragtvirksomhed Yoyo Global Freight ikke nødvendigvis skal synge Bruce Springsteen for at vinde kundernes gunst, så er der stor tro på det amerikanske marked i virksomheden.

Ledelsen i virksomheden mener dog også, at der er brug for at have egne kræfter på plads i USA for at indlede kampen om kunderne på det enorme marked, lyder det fra direktør Kasper Andersen fra det 10 år gamle fragtfirma, der har hovedkontor i Tietgenbyen i Odense.

- Vi har vurderet, at det var nødvendigt, at vi selv er til stede i USA til at begynde med, for det er et meget svært marked, som kræver store investeringer i starten, siger han.

Derfor flytter stifter Launy S. Kristensen i slutningen af 2019 til The Garden State - eller bossens hjemstat - med sin familie, så han kan varetage driften og udviklingen af virksomhedens amerikanske kontor i New Brunswick i New Jersey.

- Vi har i dag en pæn markedsandel i Danmark, men cirka en markedsandel på nul i USA, men potentialet på det amerikanske marked er enorm, så derfor gør vi det, siger Kasper Andersen.

Det drejer sig om at være til stede for at skabe kontakten til kunderne, men det handler også om at få en lang række tilladelser i de amerikanske systemer på plads.

- Når de først er på plads i en etableringsfase, så bliver det mindre omkostningstungt, men det kræver, at vi er til stede selv i starten, siger Kasper Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce