Annonce
Middelfart

Fra torsdag kan du igen låne bøger i Ejby og Nørre Aaby

Torsdag den 4. marts bliver det igen muligt at afhente bestilte bøger på Nørre Aaby og Ejby bibliotek. Det vil også fortsat være muligt at afhente på KulturØen. Arkivfoto: Jonathan Møller Nielsen
Fra torsdag den 4. marts udvider bibliotekerne mulighederne for at afhente bestilte bøger, så det nu også inkluderer Ejby og Nørre Aaby bibliotek. Samtidig åbnes der for, at du igen kan aflevere bøger på biblioteket.

Nordvestfyn: Torsdag bliver mulighederne for at låne bøger på biblioteket udvidet.

Det har siden slutningen af januar kun været muligt at afhente bestilte bøger på KulturØen, men fra torsdag kan du igen hente læsemateriale fra Ejby og Nørre Aaby bibliotek. Det kræver fortsat, at du bestiller bøgerne forinden, hvorefter du vil modtage en sms eller en mail, når de er klar til at blive afhentet. Tidligere skulle du selv sende en mail til biblioteket, når du skulle afhente sine bøger, men det slipper du nu for.

Havde du en reserveret bog stående på afhentningshylden, da landet lukkede ned i december, så har du nu også muligheden for endelig at få den med hjem. De bøger kan nemlig hentes til og med 15. marts.

Udover at afhente materiale vil der på de tre biblioteker nu også være mulighed for at aflevere læste bøger. Biblioteket opkræver dog fortsat ikke gebyrer på for sent afleveret materiale.

Det er fortsat heller ikke muligt at opholde sig på biblioteket, at bruge pc'erne, kopiere, printe eller betale bøder. Man kan heller ikke finde bøger på bibliotekets hylder - man skal bestille dem i forvejen.

Annonce

Restriktioner kan betyde kø

Når du skal afhente dine bøger, skal du bruge mundbind, og bibliotekerne opfordrer til at vise hensyn og til, at man kun kommer én ad gangen. På grund af restriktioner om afstand, forsamlingsforbud og håndhygiejne vil der kun blive lukket få lånere ind ad gangen.

Biblioteket skriver derfor, at man skal indstille sig på, at der kan opstå kø og ventetid.

Du kan fra torsdag den 4. marts hente bestilte samt aflevere læst materiale:

På Kulturøen alle hverdage fra kl. 13 til 17.

På Ejby og Nørre Aaby bibliotek mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 13 til 17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce