Annonce
Nyborg

Fra Strib til Ørbæk: Morten tager over i Superbrugsen i Ørbæk

Morten Sundahl bliver den nye uddeler i Superbrugsen i Ørbæk. Arkivfoto: Søren Gottwald
Den nye uddeler er fundet til Superbrugsen i Ørbæk. Det bliver 50-årige Morten Sundahl.

Ørbæk: Morten Sundahl bliver herre i eget hus, når han den 1. juni tager over efter Ole Hansen, som stopper som uddeler i Superbrugsen i Ørbæk efter 27 år.

Morten Sundahl kommer fra et job som uddeler i Superbrugsen i Strib.

Han har i flere år kigget på brugsen i Ørbæk, og da Ole Hansen så meldte sin afgang, var det en mulighed, han ikke kunne lade gå fra sig. Ørbæk kan nemlig noget helt særligt.

Annonce

Det er især det lokale fællesskab i Ørbæk, som trækker ham, og det faktum, at han refererer direkte til bestyrelsen. I Strib er det direktøren for Brugsforeningen for Middelfart og omegn, Ole Ebdrup Andreasen, der sætter de overordnede rammer, mens Morten Sundahl nu får lov til at gøre det i Ørbæk.

- I Ørbæk får jeg mere handlefrihed, end jeg har i Strib, da jeg refererer direkte til bestyrelsen, og jeg kan rigtig godt lide det lokale. Og så er det bare et fantastisk område, fortæller Morten Sundahl.

I modsætning til da han startede i Strib for tre år siden, hvor bundniveauet var forholdsvis lavt, forlader han nu en arbejdsplads i god forfatning. Omsætningen er steget med 20 procent de seneste to år, og den gode retning vil han tage med til butikken i Ørbæk, som også klarer sig godt.


Butikken har den største kundetilfredshed på Fyn, så det vil være torskedumt at ændre det. I bund og grund er det medlemmerne, der ejer butikken, og det er jeg meget ydmyg i at navigere i

Morten Sundahl


Den største kundetilfredshed på Fyn

Bundniveauet i Superbrugsen i Ørbæk er højt fra starten, og Morten Sundahl glæder sig til at føre den videre i samme gode stil, som Ole Hansen har gjort.

- Butikken har den største kundetilfredshed på Fyn, så det vil være torskedumt at ændre det. I bund og grund er det medlemmerne, der ejer butikken, og det er jeg meget ydmyg over at navigere i, fortæller Morten Sundahl.

Det er vigtigt for den nye uddeler, at alle føler sig velkomne, og at personalet har det godt. Det er for ham nemlig hele essensen ved en god forretning.

- Butikken skal være en inspirerende og god madbutik. Det skal være der, kunderne tager hen, når de handler ind. Det kan vi også se på den seneste kundeundersøgelse. Der fik vi en score på 92 procent på, at kunden synes, der er ren god stemning i butikken, og det er vores vigtigste forretningsgrundlag. Det er ikke noget, man bare kan købe sig til. Det er noget, der kommer, fordi det er en god arbejdsplads, og medarbejderne har det godt indbyrdes og med kunderne, forklarer Morten Sundahl.

Morten Sundahl bor i Middelfart, hvor han er født og opvokset. Han er udlært hos Føtex i Middelfart og har efterfølgende blandt andet været hos Metro i Kolding og Kvickly og Superbrugsen i forskellige jyske og fynske byer.

Den 4. juni holder Superbrugsen i Ørbæk et arrangement, hvor man kan møde den nye brugsuddeler. Men det er vigtigt for Morten Sundahl at understrege, at selvom det er ham, der har ansvaret, så er butikken vigtigere end ham selv alene.

- Jeg er ikke vigtigere end Morten, der er slagter, eller nogle af de andre medarbejdere. Vi er lige vigtige alle sammen, det er kun mig, der sætter retningen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Campingpladsejer har udsigt til ”århundredets” sæson: - Vi kunne have lejet 100 hytter ud - det er fuldstændig vildt

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Nu får bilisterne en ny smutvej gennem Odense: S og DF skød forslag om bilfri plads ned

Odense For abonnenter

Trafikforsker angriber rapport om letbanen: - Aarhus er for lille til en letbane, og Odense er endnu mere for lille

Speedway

Endelig publikum til speedway i Fjelsted igen: Men festen blev spoleret af store tekniske problemer og et sløjt fynsk hjemmehold

Odense

Se video: Sankthans og D-A-D rykkede ind på havnen

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Odense

Søren gav penge til de små i lokalsamfundet: - Tusind tak - det betyder virkelig noget

Erhverv

Stort byggefirma sender 65 ansatte hjem efter smitteudbrud: - Det er ikke ovre endnu

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Odense For abonnenter

Kommentar: S og DFs nej til at lukke for smutvej i Odense er helt sort i en tid, hvor politikerne skal tænke grønt

Middelfart For abonnenter

Kæmpe interesse for luksusbiler: Middelfart-milliardærs leasingfirma vokser med rekordfart

Nyborg For abonnenter

Jubel i Frørup: Byråd vil holde hånden under de små skoler

Annonce