Annonce
Fyn

Fra onsdag: Flyv direkte fra Fyn til Folkemødet på Bornholm

HCA Airport i Beldringe sender i år ikke kun turister sydpå til for eksempel Napoli, men også erhvervsfolk og politikere til Folkemødet på Bornholm. Fra onsdag og frem til søndag flyver selskabet DAT mellem HCA Airport og lufthavnen i Rønne. Arkivfoto: Robert Wengler.
Flyselskabet DAT har planlagt 166 flyvninger mellem lufthavnen i Rønne og lufthavne i Jylland, på Fyn og Sjælland i forbindelse med Folkemødet, som begynder torsdag. Der er stadig ledige billetter fra HCA Airport i Odense.

Odense: Onsdag formiddag letter det første fly fra HCA Airport ved Odense med kurs mod lufthavnen ved Rønne på Bornholm, hvor Folkemødet begynder torsdag - og frem til og med søndag er der direkte fly mellem Odense og Rønne.

Det er flyselskabet DAT, som dagligt flyver mellem solskinsøen og Fyn, og det sker med en forventning om, at der blandt andet vil være kunder til ruten fra virksomhederne på Fyn.

- Det er noget, som især det fynske erhvervsliv og de fynske politikere har efterspurgt, og det stemmer godt overens med vores mål om at understøtte erhvervslivet på Fyn, siger Hans Okholm Vejrup, direktør i HCA Airport.

Første afgang fra Odense er onsdag klokken 10.55, og så er mulighed for at flyve retur til Fyn hver morgen frem til og med søndag. Flyvetiden er ifølge DAT lidt over en time.

Torsdag er der afgang fra Rønne klokken 6.30 og retur fra Odense klokken 8.05. De følgende tre dage letter flyet fra Rønne klokken 9.45 og fra Odense klokken 11.20.

Der var tirsdag formiddag stadig ledige pladser på flyet onsdag formiddag, mens der er udsolgt til torsdagens afgang fra Odense. Fredag og lørdag var der fortsat ledige pladser.

I alt har DAT planlagt 166 afgange til og fra Bornholm under Folkemødet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Fyn

Hjertestop-ordning har klaret sig over al forventning: Nu overvejer regionen at skrotte den

Annonce