Annonce
Kerteminde

Fra næste uge kører bussen til kommunens største arbejdsplads: - Næste stop Lindø Industripark

Fra næste uge kan man tage bussen til Lindø Industripark. Arkivfoto: Michael Bager
Fra næste uge kan man tage bussen til og fra Lindø Industripark i Munkebo om morgenen og eftermiddagen.
Annonce

Lindø: Fra næste uge kan man tage bussen til og fra Lindø Industripark i Munkebo.

Det er bus 151, der kører ruten fra Assens til Kerteminde og omvendt, der fremover vil stoppe ved Lindø på enkelte afgange på hverdage.


Jeg ved, at der er flere medarbejdere ved os, der har spurgt, om man kunne undersøge muligheden for, at bussen kunne køre derud. Så der har været en efterspørgsel efter det.

Lars Hansborg-Sørensen, byrådsmedlem og tillidsmand på MHI Vestas.


Det sker som led i et nyt samarbejde mellem Fynbus og Lindø Industripark. Der findes allerede en busholdeplads og et overdækket læskur ved hovedporten til industriparken, som nu kommer i brug igen.

- Jeg synes, det er yderst positivt, at bussen skal til at stoppe ved Lindø, så folk har den mulighed også. Det har været lang tid undervejs, siger Lars Hansborg-Sørensen, tillidsmand ved MHI Vestas på Lindø og byrådsmedlem i Kerteminde Kommune.

Fynbus og Lindø

Fra august vil Fynbus på rute 151 gøre holdt ved Lindø Industripark ved Munkebo.

Bussen kører fra OBC mod Kerteminde via Lindø Industripark alle hverdage kl. 6.20 (stopper ved Lindø kl. 6.44) og mandag-torsdag kl. 14.15 (stopper ved Lindø kl. 14.40) 

Bussen kører fra Kerteminde mod OBC via Lindø Industripark mandag-torsdag kl. 15.10 (stopper ved Lindø kl. 15.27) og kl. 15.55 (stopper ved Lindø kl. 16.12). 

Om fredagen kører bussen fra Kerteminde kl. 13.55 (stopper ved Lindø kl. 14.12).

Ifølge Lars Hansborg-Sørensen, er der blevet lavet en række undersøgelser blandt andet hos MHI Vestas, for at finde ud af, om de ansatte vil bruge muligheden for at tage bussen.

- Jeg ved, at der er flere medarbejdere ved os, der har spurgt, om man kunne undersøge muligheden for, at bussen kunne køre derud. Så der har været en efterspørgsel efter det, siger han.

Annonce

Positivt for rekruttering

Ifølge Lars Hansborg-Sørensen kan busstoppet have en positiv effekt på tiltrækning af arbejdskraft til Lindø:

- Det kan nok godt få en betydning, hvis man skal bruge mere arbejdskraft på Lindø. Så kan folk, der måske ikke bor så langt væk, men som ikke har mulighed for at køre, søge arbejde derude. Så det kan godt være positivt i forhold til rekruttering, tænker jeg.

Busstoppet ved industriparken er i første omgang på forsøgsbasis i et år og skal derefter evalueres med henblik på at beslutte, om stoppet skal gøres permanent.

Fra mandag til torsdag kører én afgang om morgenen og én afgang om eftermiddagen fra Odense mod Kerteminde og to afgange om eftermiddagen fra Kerteminde mod Odense via Lindø. Om fredagen kører én afgang i hver retning forbi Lindø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Odense

Statsminister opfordrer til at flere Vollsmose-borgere lader sig teste: Borgmester holder pressemøde om corona-situationen i bydelen

Annonce