Annonce
Nordfyn

Fra maskinbygger til zoneterapeut: 52-årige Kristian åbner klinik i Otterup

Kristian Beck Larsen er klar til at tage imod klienter i sin klinik, Beck Zoneterapi og Massage. Foto: Victor Bebe Larsen
Kristian Beck Larsen har de seneste15 år arbejdet som maskinbygger. Nu springer han ud som zoneterapeut for anden gang.
Annonce

Otterup: Kristan Beck Larsen har omdannet 1. sal i sin bolig til klinik. Her finder man blandt andet en briks, massevis af fodillustrationer og et sæt stærke hænder. Han har i en alder af 52 år åbnet egen klinik, hvor han tilbyder zoneterapi. Navnet på klinikken er Beck Zoneterapi og Massage og ligger på Ågade 9 i Otterup.

- Interessen for zoneterapi kommer mange steder fra. Jeg kan huske, at min kone og jeg faldt over en artikel i et ugeblad omkring zoneterapi for mange år siden. Jeg synes, det var meget skægt, og så blev jeg uddannet i 2005.

Dengang drømte han også om at åbne egen klinik, men med to børn, en kone og et hus blev drømmen sat på standby. I mellemtiden har han arbejdet som maskinbygger.

Annonce

I gang igen

Nu er børnene fløjet fra reden, og Kristian Beck Larsen har taget sin gamle drøm op.

Men han var nødt til at starte forfra med sin uddannelse, fordi hans autorisation var udløbet på grund af hans lange pause fra faget.


Det, at jeg kan hjælpe andre med deres problemer, er virkelig givende og en kæmpe motivation for mig.

Kristian Beck Larsen


Derfor kunne Kristian Beck Larsen først igen kalde sig certificeret zoneterapeut den 5. oktober, og nu er det med hensigt på at fastholde drømmen.

Annonce

Nervepirrende satsning

Selv om Kristian Beck Larsen er spændt på at springe ud i livet som selvstændig, har det ikke været uden bekymringer.

- Det er selvfølgelig nervepirrende at skulle slippe sin faste indtægt og pludselig stå med det hele selv, men altså, hvo intet vover, intet vinder.

Han er ikke i tvivl om, at han er klar til at gå hele vejen.

- Man hjælper typisk mennesker, der har givet op over for andre former for behandling. Det, at jeg kan hjælpe andre med deres problemer, er virkelig givende og en kæmpe motivation for mig.

Det lille værelse på Kristian Beck Larsens 1. sal er blevet omdannet til klinik, hvor han udøver zoneterapi. Foto: Victor Bebe Larsen

Indtil videre arbejder han både som maskinbygger og zoneterapeut. Håbet er, at han i 2021 kan drive klinikken på fuld tid.

Den officielle åbning af klinikken er søndag den 1. november, men Kristian Beck Larsen er begyndt at tage imod kunder.

Annonce
Assens For abonnenter

Flemming, Tommy, Leo og Torben mødes hver onsdag for at køre race: - Vi er store legebørn. Forskellen er bare prisen på legetøjet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Retfærdighed for seniorer

Sport

Vellykket dansk EM-premiere: Det ligner allerede en billet til mellemrunden

Annonce