Annonce
Odense

Fra mandag og otte uger frem: Sporarbejde giver store ændringer i Odense-kryds

Mandag begynder arbejdet med at lægge spor til letbanen i krydset Grønløkkevej/Middelfartvej. Det vil vare i otte uger og kommer til at berøre trafikken i alle retninger ved krydset. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen.
I de kommende fire uger kan bilister på Grønløkkevej ikke krydse Middelfartvej, hvor der skal lægges spor til letbanen. Der bliver også venstresvingsforbud fra alle sider. Til gengæld åbner Vestre Stationsvej for dobbeltrettet trafik.
Annonce

Odense: Bilisterne i Odense skal fra mandag 8. juli vænne sig til en ny forhindring i trafikken. Der skal anlægges spor til letbanen i krydset Middelfartvej/Grønløkkevej, og derfor vil det ikke være muligt at krydse Middelfartvej fra Grønløkkevej, hverken fra nord eller syd.

Det bliver også forbudt at svinge til venstre fra alle fire sider i krydset, oplyser Odense Letbane.

Cyklister og gående kan dog fortsat passere krydset, men cyklister må forvente at skulle trække cyklen nogle steder.

Om fire uger er arbejdet med letbanesporene så langt fremme, at det bliver muligt at åbne mere op for færdslen i krydset, men der vil stadig være sving-restriktioner.

På grund af arbejdet i krydset åbner Vestre Stationsvej for trafik i begge retninger, og Store Glasvej åbner for trafik i retning mod Vestre Stationsvej. Det skal gøre det muligt at afvikle trafikken i området, oplyser Odense Letbane.

Der vil blive skiltet i området med muligheder for omkørsel. Man kan også finde en alternativ rute på Odenserundt.dk - her er det også muligt at få et overblik over alle de igangværende vejarbejder i Odense.

Kort: Odense Letbane.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB's pokalmodstander har trukket stikket

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Nordfyn For abonnenter

Per er direktør i udskældt branche: - Vi arbejder intenst med at overbevise unge mennesker om, at plast er en del af løsningen

Annonce