Annonce
Middelfart

Fra kiosk til bazar: Forretning på hjørnet af Brovejen og Hessgade kikker mod Asien

Fatemeh Rabazi, der åbnede sin kiosk på Brovejen i maj sidste år, vil nu satse mere på madvarer fra Asien. Foto: Søren Gottwald
Der er madvarer fra endnu flere lande i butikken, når Fatemeh Rabazi 1. februar ændrer facadeskiltet fra "Kom Tit Kiosk" til "Asia Bazar - Frugt og grønt".
Annonce

Middelfart: Færre tobaksvarer, færre forskellige øl og mindre slik og chips - til gengæld mange flere madvarer fra Asien og mere frugt og grønt. Det er det syn, kunderne vil opleve i butikken på hjørnet af Brovejen og Hessgade, når teksten på facadeskiltet 1. februar skifter fra "Kom Tit Kiosk" til "Asia Bazar - Frugt og grønt".

Ændringerne er et resultat af de erfaringer, Fatemeh Rabazi har gjort sig, siden hun i marts sidste år åbnede sin forretning.

- Det kræver et langt tilløb at starte sådan en kiosk, og det er ikke til på forhånd at vide, hvad der sælger bedst. Jeg prøvede på et tidspunkt at tage enkelte asiatiske varer ind, og dem har kunderne taget godt imod, fortæller Fatemeh Rabazi, der er født og opvokset i Iran men i dag bor i Kolding.

Hun havde efter Den Gamle Lillebæltsbros genåbning i efteråret forventet et større salg af kioskvarer, men i stedet er salget af de asiatiske varer vokset markant. Derfor har hun nu valgt at satse på dem og ændre butikkens navn.

På hylderne og i fryserne vil der derfor fremover være mad og krydderier fra blandt andet Bosnien, Tyrkiet, Iran, Irak, Syrien, Kina, Vietnam, Indien, Nepal og Sri Lanka.

- Jeg har for eksempel fået frosne Cevapcici-kebab-pølser hjem og durum fra Tyrkiet og masser af forskellig kaffe og the og nødder, fortæller Fatemeh Rabazi.

Ris, nødder og pasta er nogle af de nye produkter på hylderne. Foto: Søren Gottwald
Annonce

Åbningstider ændres

Omfanget af friskt frugt og grønt justeres i det omfang, kunderne tager imod det.

- Det skal altid være friskt, så vi tager kun så meget hjem, at vi når at få det solgt, mens det er friskt, forklarer Fatemeh Rabazi.

Butikkens hidtil meget omfattende åbningstider indskrænkes i forbindelse med kursskiftet. Fremover åbnes klokken 9.30 og lukkes klokken 19 mandag til lørdag, søndag er der lukket.

- Men det er også vigtigt at fortælle, at vi beholder tips og lotto fra Danske Spil, spillehal samt Pordnord og DAO 365-pakkeservice, fortæller Fatemeh Rabazi.

Navneskiftet markeres med 20 procents rabat på alle asiatiske varer den 1. og 2. februar.

Fatemeh Rabazi understreger, at der fortsat vil være et sortiment af de mest almindelige kioskvarer. Foto: Søren Gottwald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Sydfyn For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce