Annonce
Odense

Fra i aften: Central vej i Odense spærres i fire uger

Kort: Odense Kommune.
Annonce

Odense: Den kommende måned er Åløkke Allé spærret for gennemkørsel i begge retninger. Det sker for at kunne færdiggøre arbejdet med at forlænge Langesøstien fra Rugårdsvej frem til krydset Toldbodgade/Næsbyvej.

Åløkke Allé bliver lukket mellem jernbanebroen og Toldbodgade for at give plads til byggeriet af en tunnel, der skal føre Langesøstien under Åløkke Allé og videre ad det tidligere jernbanespor bag Odense Marcipanfabrik.

Lukningen begynder fredag aften og varer ifølge Odense Kommune til og med uge 30, dvs. søndag 26. juli. Det vil stadig være muligt for beboere og erhverv i området at køre til og fra deres ejendomme, men der vil være lukket for gennemkørsel. Der skiltes med omkørsel i området.

Forlængelsen af Langesøstien bliver udført som en såkaldt supercykelsti - sådan en er bredere end en normal cykelsti, så der plads til både almindelige cyklister og cykler med lad samt hurtigerekørende elcykler. En supercykelsti har en god asfaltbelægning og har færre stop undervejs ved for eksempel lyskryds.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce