Annonce
Middelfart

Fra en kommune til en anden: Middelfart Kommune ansætter ny ejendomschef

Jane Haugaard Bruun. PR-foto
Annonce

Nordvestfyn: Middelfart Kommune har ansat en ny ejendomschef.

Valget er faldet på 53-årige Jane Haugaard Bruun, som kommer fra en stilling som afdelingsleder for Ejendom i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Hun begynder på sit nye arbejde 1. juli, hvilket teknik- og miljødirektør Thorbjørn Sørensen ser frem til, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Jane Haugaard Bruun har en rigtig stærk profil og besidder lige netop de kompetencer og den erfaring, vi efterspørger. Vi glæder os meget til et godt samarbejde, siger han.

Jane Haugaard Bruun er uddannet diplomingeniør i byggeri og anlæg fra Odense Teknikum og har blandt andet også gennemført en lederuddannelse.

- Jeg har en strategisk tilgang til opgaven. Jeg brænder for at få mennesker til at arbejde sammen, så vi opnår de bedste resultater. Og det er min fornemmelse, at det er netop den kultur, jeg træder ind i i Middelfart Kommune, siger hun.

Privat bor Jane Haugaard Bruun i Asperup med sin mand. Sammen har de to voksne børn. Hun er opvokset i Gelsted og har boet hele sit liv på Vestfyn.

For nylig har Middelfart Kommune også ansat 36-årige Rasmus Kjølby som kommunikationschef og 52-årige Steen Møller, der først tiltræder sin stilling 1. august. Steen Møller er ny stabschef.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce