Annonce
Assens

Frøbjerg Festspil: Hovedroller besat

Cristopher Schøllhammer Rørmose skal spille hovedrollen som Ren McCormack i Frøbjerg Festspil opsætning af ”Footloose – The Musical”. PR-foto
Erfarne aktører spiller med i opsætningen af "Footloose - The Musical"

Frøbjerg: Den prisvindende Cristopher Schøllhammer Rørmose skal spille hovedrollen som Ren McCormack i Frøbjerg Festspil opsætning af ”Footloose – The Musical” til august.

Laura Vesti spillede hovedrollen i Frøbjerg Festspils opsætning af ”Saturday Night Fever” sidste år, og hun har også en større rolle i år i ”Footloose – The Musical” som en af hovedrollen Ariels veninder, Urleen.

”Footloose – The Musical” opføres på Frøbjerg Bavnehøj i perioden 8.-23. august 2019.

Det fremgår af en pressemeddelelse, hvori det samtidig oplyses, at både Christopher Schøllhammer Rørmose og Laura Vesti er kommet igennem nåleøjet til musicaluddannelsen på Den Danske Scenekunstskole - Musicalakademiet Fredericia.

Tilsvarende er Johan Damgaard-Lauritsen, der var med i Saturday Night Fever hos Frøbjerg Festspil i 2018, også kommet ind på musicaluddannelsen i Fredericia.

Annonce
Laura Vesti har også en større rolle i år i ”Footloose – The Musical. PR-foto

En rugekasse

Dermed er det endnu engang bevist, at Frøbjerg Festspil er en god rugekasse for talenter indenfor sang, dans og skuespil - endda flere gange, anfører Frøbjerg Festspil i pressemeddelelsen.

I år søgte 116 håbefulde talenter om de otte pladser på musicaluddannelsen i Fredericia, og kun 28 ansøgere gik videre fra 1. prøven til 2. prøven, og hele tre af de unge stjernefrø fra Frøbjerg Festspil kom ind.

Den anden store hovedrolle i årets forestilling spilles af Amanda Traun, der har haft store roller i flere musicals.

Billetter kan købes på www.frobjerg.dk.

Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Dagen i dag: Bombetrussel førte til evakuering af IC3-tog

1994 En bombetrussel, der i går blev indtelefoneret til billetkontoret på banegården i Odense, betød, at et IC3-tog blev evakueret og togdriften afbrudt i 20 minutter. Meldingen lød på, at en bombe på et tog ville eksplodere kl. 7.45 – og det fik DSB til at rette søgelyset mod et tog, der netop skulle afgå fra Fredericia. Toget blev tømt for passagerer og kørt ud på et øde sidespor uden at noget skete. For en sikkerheds skyld valgte man at standse alle forbipasserende tog i 20 minutter omkring det tidspunkt, hvor eksplosionen skulle ske. Vicekriminalkommissær Jørgen Mikkelsens, Fredericia Politi, siger, at politiet tager altid den slags anmeldelser alvorligt – selv om der næsten altid er tale om tomme trusler. 1969 Takstforhøjelsen i de odenseanske bybusser skabte ingen vanskeligheder i morges. Bybuschaufførerne mærkede ingen reaktioner på den ekstra femøre, som folk tilsyneladende tog i stiv arm. Det hele var også nøje tilrettelagt med tydelige skilte og anden oplysning om de nye priser. Takstforhøjelsen ved vedtaget i byrådets møde i aftes med kun Alfred Andersen (SF) som modstander. De to bybusdirektører Høffding og Westergaard ilede ud fra byrådssalens tilhørerloge for at give deres personale besked om forhøjelsen, og hele natten blev der arbejdet med at montere skilte og skifte poletposer ud, så man var klar til de nye priser straks fra morgenstunden. 1944 Som følge af den mørke boligsituation i Odense har formanden for socialudvalget, overportør C.V. Jørgensen og formanden for de kommunale bygninger, kontorbestyrer Georg Jørgensen, for nylig været i København for at forsøge at skaffe nogle barakker til hurtig opstilling. Men i aftes vendte C. V. Jørgensen hjem med uforrettet sag, da det ikke var muligt at få bevilget træ til nye barakker. Årsagen til den akutte bolignød i Odense skyldes ikke tilflyttere men skal søges i de mange giftermål. Hver uge bliver 20-30 par gift i denne tid, og de skal jo have et sted af bo. Man kan jo ikke forhindre folk i at gifte sig, men når der kun opføres så nye boliger, skal det selvfølgelig give boligmangel.

Annonce