Annonce
Assens

Frøbjerg Festspil: Hovedroller besat

Cristopher Schøllhammer Rørmose skal spille hovedrollen som Ren McCormack i Frøbjerg Festspil opsætning af ”Footloose – The Musical”. PR-foto
Erfarne aktører spiller med i opsætningen af "Footloose - The Musical"

Frøbjerg: Den prisvindende Cristopher Schøllhammer Rørmose skal spille hovedrollen som Ren McCormack i Frøbjerg Festspil opsætning af ”Footloose – The Musical” til august.

Laura Vesti spillede hovedrollen i Frøbjerg Festspils opsætning af ”Saturday Night Fever” sidste år, og hun har også en større rolle i år i ”Footloose – The Musical” som en af hovedrollen Ariels veninder, Urleen.

”Footloose – The Musical” opføres på Frøbjerg Bavnehøj i perioden 8.-23. august 2019.

Det fremgår af en pressemeddelelse, hvori det samtidig oplyses, at både Christopher Schøllhammer Rørmose og Laura Vesti er kommet igennem nåleøjet til musicaluddannelsen på Den Danske Scenekunstskole - Musicalakademiet Fredericia.

Tilsvarende er Johan Damgaard-Lauritsen, der var med i Saturday Night Fever hos Frøbjerg Festspil i 2018, også kommet ind på musicaluddannelsen i Fredericia.

Annonce
Laura Vesti har også en større rolle i år i ”Footloose – The Musical. PR-foto

En rugekasse

Dermed er det endnu engang bevist, at Frøbjerg Festspil er en god rugekasse for talenter indenfor sang, dans og skuespil - endda flere gange, anfører Frøbjerg Festspil i pressemeddelelsen.

I år søgte 116 håbefulde talenter om de otte pladser på musicaluddannelsen i Fredericia, og kun 28 ansøgere gik videre fra 1. prøven til 2. prøven, og hele tre af de unge stjernefrø fra Frøbjerg Festspil kom ind.

Den anden store hovedrolle i årets forestilling spilles af Amanda Traun, der har haft store roller i flere musicals.

Billetter kan købes på www.frobjerg.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce