x
Annonce
112

Frækt tyveri fra hal: Slæbte møbler direkte ud i kassevogn

To lænestole (samme type som på billedet), to lædersofaer og tre sofaborde er søndag nat blevet stjålet fra loungen i Langesø Hallerne. Arkivfoto: Thomas Gregersen
Sofaer, lænestole og borde til en vlrdi af 20.000 til 25.000 kroner stjålet fra Langesøhallerne i Morud.

Morud: To store lædersofaer, to store lænestole og tre sofaborde er sent søndag aften blevet stjålet fra loungen tæt ved hovedindgangen i Langesøhallerne i Morud.

Tyveriet fandt sted klokken 23:10, inden alarmen i hallen blev slået til. Langesøhallerne er åben indtil cirka klokken 23:30 på grund af fitnesscenteret, hvor det kræver en brik for at komme ind.

Tyvene udnyttede altså, at hovedindgangen til hallerne var åben. Gerningsmændene parkerede en hvid kassevogn på p-pladsen ved hallen og begyndte derefter at slæbe møblerne ud i køretøjet.

Det fortæller Hans Henning Nielsen, formand for Langesøhallerne.

- Vi kan se på den indvendige videoovervågning, at to mænd bærer møblerne ud. Det er godt nok frækt, og vi har meldt det til politiet, fortæller Hans Henning Nielsen, der samtidig må erkende, at tyveriet kommer til at koste hallen dyrt.

- Da hoveddøren stod åben, og der ikke er brudt noget op, betragtes det som et simpelt tyveri. Det vil sige, at der ikke er nogen forsikringsdækning. Vi skal lige have gjort op, hvad tyveriet løber op i, men jeg vil skyde på 20.000 til 25.000 kroner.

Annonce
Tyvene var dog ikke så frække, at de tog alle møblerne med sig fra loungen. Tilbage er efterladt fire lænestole og to sofaborde. Foto: Privat

Efterlod møbler

Tyvene var dog ikke så frække, at de tog alle møblerne med sig fra loungen. Tilbage er efterladt fire lænestole og to sofaborde. Hans Henning Nielsen og resten af bestyrelsen holder mandag aften bestyrelsesmøde, og her vil de snakke om, hvad man kan gøre for at sikre sig mod lignende forbrydelser.

- Du kan ikke udstyre alle brugere af en hal med en brik, da det vil være alt for svært at kontrollere. Vi er ikke den eneste hal, der står med den her problem, og man vil jo heller ikke begrænse adgangen for sine brugere ved at låse hoveddøren tidligere, siger Hans Henning Nielsen.

Hallens bestyrelsen skal nu i gang med at nærstudere den udvendige videoovervågning for at se, om nummerpladen på den hvide kassevogn måske kan ses. Der er på nuværende tidspunkt ikke noget signalement at gå efter på gerningsmændene.

Langesøhallerne må ikke offentliggøre videoovervågningen uden politiets tilladelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Link til de nyeste corona-tal

Leder For abonnenter

Det er okay at være ufuldkommen - det er Mette Frederiksen også

Vi fejrer som bekendt påske, fordi Jesus, Guds søn, i disse dage for næsten 2000 år siden blev korsfæstet, døde, blev begravet - og på tredjedagen genopstod fra de døde. Påskedagene er derfor en fortælling om lidelse, smerte og død - og samtidig om det ufattelige, det guddommelige, det ophøjede. Påsken er imidlertid også ramme om noget såre menneskeligt, velkendt og jordnært; om disciplenes dårskab og svigefuldhed, deres misgreb og fejltrin, deres løgne, deres ufuldkommenhed. For Jesu disciple var fejlbarlige mennesker som os andre. De var kyniske og selviske, frygtsomme og troløse; de fornægtede ham, de stak af i rædsel, de tvivlede. Selv Jesus viste sig som et menneske, da angsten og afmagten og smerterne overmandede ham: "Min gud, min gud, hvorfor har du forladt mig", råbte han, da han hang på sit kors. På den måde binder påskedagene det guddommelige og det såre menneskelige sammen. De menneskelige svagheder, som du og jeg rummer, rummede Jesus og hans disciple også. Det, som du og jeg ikke magter, magtede Jesus og hans disciple heller ikke. For frygten er svær at bære, lidelsen er svær at bære, døden er svær at bære. Ikke mindst i disse tider. Påsken er tillige forræderiets tid. Om lidt forråder Judas sin kammerat. I den nattemørke Getsemane Have vil Judas gå hen til Jesus og kysse ham, give ham et judaskys, så de romerske legionærer kan anholde Guds søn og siden torturere og dræbe ham. De færreste af os har sendt et andet menneske i døden, men de fleste af os har ikke desto mindre svigtet et menneske, svigtet en tillid, snydt på vægten – og derfor kan fortællingen om Judas’ forræderi være genkendelig for mange af os. På søndag sker der noget ufatteligt: Jesus sætter sig ud over døden, genopstår fra de døde og bliver på den måde guddommelig. Inden da viser han og hans disciple sig som lige så ufuldkomne mennesker som alle os andre, statsminister Mette Frederiksen inklusive. Det giver en særlig ro for alle, uanset om man tror eller ej: At selv den, der er guddommelig, kan være ufuldkommen. Ligesom os andre.

Danmark

Live: Ikke alle skoler og daginstitutioner åbner efter påske

Nyborg

Ingen voldspil i år: Cyrano udsættes

Annonce