Annonce
112

Frækt tyveri fra hal: Slæbte møbler direkte ud i kassevogn

To lænestole (samme type som på billedet), to lædersofaer og tre sofaborde er søndag nat blevet stjålet fra loungen i Langesø Hallerne. Arkivfoto: Thomas Gregersen
Sofaer, lænestole og borde til en vlrdi af 20.000 til 25.000 kroner stjålet fra Langesøhallerne i Morud.

Morud: To store lædersofaer, to store lænestole og tre sofaborde er sent søndag aften blevet stjålet fra loungen tæt ved hovedindgangen i Langesøhallerne i Morud.

Tyveriet fandt sted klokken 23:10, inden alarmen i hallen blev slået til. Langesøhallerne er åben indtil cirka klokken 23:30 på grund af fitnesscenteret, hvor det kræver en brik for at komme ind.

Tyvene udnyttede altså, at hovedindgangen til hallerne var åben. Gerningsmændene parkerede en hvid kassevogn på p-pladsen ved hallen og begyndte derefter at slæbe møblerne ud i køretøjet.

Det fortæller Hans Henning Nielsen, formand for Langesøhallerne.

- Vi kan se på den indvendige videoovervågning, at to mænd bærer møblerne ud. Det er godt nok frækt, og vi har meldt det til politiet, fortæller Hans Henning Nielsen, der samtidig må erkende, at tyveriet kommer til at koste hallen dyrt.

- Da hoveddøren stod åben, og der ikke er brudt noget op, betragtes det som et simpelt tyveri. Det vil sige, at der ikke er nogen forsikringsdækning. Vi skal lige have gjort op, hvad tyveriet løber op i, men jeg vil skyde på 20.000 til 25.000 kroner.

Annonce
Tyvene var dog ikke så frække, at de tog alle møblerne med sig fra loungen. Tilbage er efterladt fire lænestole og to sofaborde. Foto: Privat

Efterlod møbler

Tyvene var dog ikke så frække, at de tog alle møblerne med sig fra loungen. Tilbage er efterladt fire lænestole og to sofaborde. Hans Henning Nielsen og resten af bestyrelsen holder mandag aften bestyrelsesmøde, og her vil de snakke om, hvad man kan gøre for at sikre sig mod lignende forbrydelser.

- Du kan ikke udstyre alle brugere af en hal med en brik, da det vil være alt for svært at kontrollere. Vi er ikke den eneste hal, der står med den her problem, og man vil jo heller ikke begrænse adgangen for sine brugere ved at låse hoveddøren tidligere, siger Hans Henning Nielsen.

Hallens bestyrelsen skal nu i gang med at nærstudere den udvendige videoovervågning for at se, om nummerpladen på den hvide kassevogn måske kan ses. Der er på nuværende tidspunkt ikke noget signalement at gå efter på gerningsmændene.

Langesøhallerne må ikke offentliggøre videoovervågningen uden politiets tilladelse.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Annonce