Annonce
Assens

Frækt tyveri fra genbrugsbutik, der støtter hjemløse: - Man bliver så frustreret

Det er et indleveringsområde bag butikken, hvor der lørdag middag forsvandt effekter fra, oplyser en af de frivillige fra genbrugsbutikken. Arkivfoto: Lasse Hansen.
Genbrugsbutik i Glamsbjerg udsat for tyveri lørdag middag.
Annonce

Glamsbjerg: Kirkens Korshær Genbrug i Glamsbjerg var lørdag omkring middagstid udsat for et usædvanlig frækt tyveri.

Lene Aagaard er frivillig i genbrugsbutikken og blev kontaktet, da nogle beboere i området undrede sig over, at en mand og en kvinde, der kørte på en sort ATV, fjernede flere effekter fra butikkens overdækkede vareindleveringsområde, hvor man kan donere ting og sager til butikken udenfor åbningstiden.

- Det er brugsting som gryder og hynder, siger Lene Aagaard om de ting, der forsvandt.

Hun lagde en beskrivelse af episoden op i facebookgruppen "5620 Glamsbjerg" lørdag eftermiddag.

Annonce

Foto videregivet til politiet

Kirkens Korshær Genbrug i Glamsbjerg har i øjeblikket lukket om lørdagen på grund af corona-situationen. Men Lene Aagaard tog alligevel affære og fandt frem til manden og kvinden på ATV'en ved den nærliggende Shell-tankstation.

- Jeg spurgte dem, hvor de havde varerne fra, og de sagde, at de havde fået dem foræret fra butikken. Men man må ikke fjerne ting deroppefra - det er vores ejendom, når de er indleveret, siger den frivillige, der uddyber, at manden og kvinden forsvandt, inden politiet ankom til stedet.

- Det er superærgerligt, når vi bruger så mange timer deroppe, og overskuddet går til at hjælpe hjemløse i hele landet. Man bliver så frustreret, når folk så stjæler, siger Lene Aagaard.

Manden og kvinden på ATV'en beskrives som omkring de 25 og 40 år, og genbrugsbutikken har billeder af det formodede tyveri, som er blevet videregivet til patruljen på stedet.

Vagtchefen ved Fyns Politi oplyser til Fyens Stiftstidende, at man umiddelbart ikke kan give en kommentar til sagen søndag, men henviser til andre afdelinger, der møder ind mandag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce