Annonce
Indland

Frækt tyveri: Biltyve stak af - en pågrebet efter biljagt, og en kørte i grøften

Fyns Politi pågreb natten til mandag to biltyve, som stjal en bil på H. C. Lumbyesvej i Odense. En bil, hvis nøgler var blevet stjålet ved et indbrud nogle dage tidligere.

For nogle dage siden blev nøglerne til en bil stjålet på en adresse på H.C. Lumbyesvej i Odense. Natten til mandag blev bilen stjålet.

Annonce

To tyve stjal natten til mandag en bil fra en familie på H.C. Lumbyesvej i Odense - et par dage efter at nøglerne til bilen var blevet stjålet fra samme adresse.

Tyvene - en 25-årig og en 27-årig mand - ankom til H.C. Lumbyesvej klokken godt to i én bil. Med sig havde de bilnøglerne, der var blevet nappet nogle dage tidligere, og med dem i hånden havde de let adgang til den aflåste bil.

Tyveriet blev imidlertid opdaget, politiet blev alarmeret, men tyvene stak af, nu ræsende væk i hver sin bil.

- Den stjålne bil fik vi standset ret hurtigt, mens den anden kørte væk, men føreren havde så travlt med at komme af vejen, at han kørte i grøften på Slettensvej, siger vagtchefen ved Fyns Politi.

De to mænd blev anholdt og kørt til afhøring hos Fyns Politi, og de kan nu imødese et efterspil med en række sigtelser.

- Der er blandt andet tale om en stribe færdselsovertrædelser, om tyveri, og så er det selvfølgelig også interessant, at de var i besiddelse af de bilnøgler, som var stjålet nogle dage før. Og så var nummerpladerne på den bil, de ankom i, også stjålet, siger vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Se dem her: Lyngvilds syv omstridte billeder fra Faaborg Kirke

Annonce