Annonce
Nordfyn

Frækt: Tyve stjal vuggestuebørns pavillon

Pavillonen er ikke af den almindelige haveslags, men med et kraftigt stålstativ som skal foldes ud. Selvom tyvene har ladet vægtklodserne ligge, mener teamleder Anne-Lise Sievers ikke, at der kan være tale om drengestreger eller et tilfældigt tyveri. Privatfoto
Børnehuset Skoven i Bogense fik natten til fredag stjålet en stor dyr pavillon, som har givet ly for institutionens vuggestuebørn.
Annonce

Bogense: Det var et noget trist syn, der fredag morgen mødte personale og børn i Børnehuset Skoven i Bogense.

I forbindelse med regeringens corona-restriktioner skal børnene være udendørs så meget som muligt, og i den forbindelse indkøbte børnehuset for nogle måneder siden fire helt nye professionelle pavilloner for omkring 20.000 kroner.

Pavillonerne skulle give børnene ly for sol og regn og er blevet flittigt brugt.

- Det var nogle stærke og forholdsvis tunge pavilloner af samme type, som dem der blandt andet bliver brugt under Rosenfestivalen. Så det er ikke bare nogen, der tilfældigt er kommet forbi og har fået øje på dem, fortæller børnehusets teamleder Anne-Lise Sievers.

Den teori bliver også underbygget af, at tyvene har haft værktøj med, så de har kunnet klippe sig igennem børnehusets kraftige trådhegn.

Tyvene har klippet et stort hul i hegnet lige overfor, hvor skovvejen går ned mod Fredskoven.

- Det er simpelthen så frækt, og vi står lige nu og skal finde ud af, om vi skal købe en ny pavillon. Men vi ved ikke om de så også kommer efter den, eller tager de andre. Coronaen er jo på ingen måder overstået, men uden en pavillon kan de små ikke være så meget udendørs. Det er dem det kommer til at gå ud over, siger Anne-Lise Sievers.


Coronaen er jo på ingen måder overstået, men uden en pavillon kan de små ikke være så meget udendørs. Det er dem det kommer til at gå ud over

Anne-Lise Sievers


Pavillonen har blåt tag og et kraftigt stålstativ og den er stjålet mellem torsdag klokken 19.30 og fredag morgen klokken 5.45, hvor personalet mødte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Annonce