Annonce
112

Frække tyve forsvandt med forsamlingshusets fisk

En kraftig hængelås var klippet op på køletraileren. Foto: Thomas Gregersen
Søndag eller natten til mandag har Skovby Forsamlingshus været udsat for indbrud i en frysetrailer.
Annonce

Skovby: Kirsten og Knud Erik Hansen der driver Skovby Forsamlingshus mødte mandag morgen op til et træls syn. En kraftig lampe med sensor var smadret, og en kraftig hængelås var klippet op på en køletrailer foran forsamlingshusets køkkenindgang.

- Vores sidste personale gik hjem søndag ved 18-tiden, og vi opdagede indbruddet tidligt mandag morgen, fortæller Kirsten Hansen.

Det er endnu ikke gjort endeligt op, hvor meget tyvene er sluppet væk med, men det ligger klart at der mangler en del vakuumpakket laks.

- Vi har meldt indbruddet til politiet i morges, men det kan ikke betale sig for os at sætte forsikringsselskabet på det. Fiskene har nok en værdi af 5000 til 7000 kroner, siger Kirsten Hansen.

Forsamlingshuset står midt i en af årets mest travle perioder, så udover fiskenes værdi betyder tyveriet også ekstra travlhed.

- Vi har haft køletraileren i et års tid og kan slet ikke undvære den, så vi har sikret den på alle tænkelige måder. Nu kommer der så noget endnu bedre sikring på selve lågen, fortæller hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Efter kuldsejlet festival-projekt: Kommune kræver, at Caroline Ahlefeldt skal betale en halv million kroner inden 14 dage

Sydfyn

Et tip til kommunen om søen i Borgnæs

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Danmark

Lyt til Politik med Funding og Løvkvist: Støjberg skal vælge mellem den blå og den sorte tale på søndag

Middelfart For abonnenter

Britisk coronavariant har nået vestfynsk møbelfabrik: - Folk har ikke turdet sige, at de gerne ville arbejde hjemme

Annonce