Annonce
Middelfart

Fotografi og billedkunst på Platz

Det kunstneriske fællesskab Egebjerg & Juhler sætter fotografi og billedkunst på dagsordenen under udstilling på Galleri Platz i Nr. Aaby. Privatfoto.

Det kunstneriske fællesskab, Egebjerg & Juhler, udstiller på Galleri Platz i Nørre Aaby. Der er fernisering, 14.oktober.

Annonce

Nørre Aaby: Det vejlensiske kunstneriske fællesskab Egebjerg & Juhler, der tæller kunstfotograf Britta Egebjerg og billedkunstner Lene Juhler, etablerede deres kunstneriske fællesskab i 2015 under titlen "Når tillid overtager egoet".

Fællesskabet kan opleves på Galleri Platz fra 14. oktober med fernisering på udstillingen fra klokken 11-14.

På udstillingen præsenterer begge kunstnere også helt nye værker. Lene Juhler er optaget af geometrisk abstraktion.

- Jeg kan lide kanterne, jeg kan lide cirklen, som er nådesløs, konsekvent og udfordrende at sætte i sammenhæng med andre former. Jeg kan lide mennesker, som er anderledes og udfordrende at sætte i sammenhæng med andre, fremhæver Lene Juhler.

Britta Egebjerg er optaget af rum, flade og lag.

- Rummet skal have et betydeligt fylde i sig selv. Samtidig udfordres jeg af at gennembryde fladerne, at "trække" elementer frem eller tilbage i billedet, siger kunstnere.

Udstillingen kan opleves frem til 18. november. På fredage fra kl. 12-17, lørdage fra kl. 10-15 og første søndag i hver måned kl. 12-15. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Annonce