Annonce
Assens

Fotograf er tilbage i Assens

Thomas Gunge har slået sig ned i Tobaksgaarden, hvor han nu vil producere film for erhvervslivet. Han har også en ny fotoklub på bedding i Assens, og Thomas Gunge driver stadig en Photocare-forretning i Dalumcentret.

Thomas Gunge har indrette studio og værksted i Tobaksgaarden. Han satser på at lave film- og videoproduktioner

Assens: Fotograf Thomas Gunge fra Barløse er tilbage i Assens.

I begyndelsen af januar åbnede han fotoproduktionsværksted i helt nyindrettede lokaler i administrationsfløjen i Tobaksgaarden.

Thomas Gunge drev i flere år en Photocare-forretning i Østergade i Assens, men forlod byen for fire år siden for at åbne fotoforretning i Dalumcentret.

44-årige Thomas Gunge kommer dog hverken til at fremkalde digitale feriefotos, lave pasfotos til moster Birthe eller tage børneportrætter i sin nye fotovirksomhed og studie i Tobaksgaarden.

- Jeg vil gerne finde lidt tilbage til mine rødder. Inden jeg blev selvstændig fotohandler med egen butik, lavede jeg masser af dokumentarfilm. Det var midt i et lille spændende filmmiljø i København, og jeg har blandt andet lavet flere film for fagforeningen SID, fortæller Thomas Gunge.

Han vil især satse på film- og videoproduktioner til erhvervsprofiler til virksomheder samt instruktionsfilm.

- Det er blevet væsentligt billigere at producere film og med de mange sociale medier har erhvervsvirksomhederne fået nogle ny platforme, som de kan eksponere sig på, siger Thomas Gunge.

Annonce

Fotomaraton i Assens

Med flytningen til Tobaksgaarden håber Thomas Gunge også på, at han kan være med til at skabe et fotokunstnerisk miljø i Assens.

Han er selv med i en fotosammenslutning med 45 medlemmer på Vestfyn, og nogen af erfaringerne herfra vil han gerne formidle videre i et lokalt fotomiljø.

- Jeg har selv før været med i en fotomaraton, og det vil jeg nu også gerne prøve at lave her i Assens, fortæller Thomas Gunge.

Ideen er at få et fotoklub op og stå, og interesserede kan allerede nu sætte kryds i kalenderen ud for onsdag den 10. februar.

Her holdes der informationsmøde i Tobaksgaarden klokken 19.

- Jeg vil fortælle lidt om, hvordan jeg kunne tænke mig, at fotoklubben skal være, og alle er velkomne. Revl og krat, siger Thomas Gunge.

Der vil være kaffe på kanden, og tilmelding til arrangementet er nødvendig.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce