Annonce
Assens

Fotograf er tilbage i Assens

Thomas Gunge har slået sig ned i Tobaksgaarden, hvor han nu vil producere film for erhvervslivet. Han har også en ny fotoklub på bedding i Assens, og Thomas Gunge driver stadig en Photocare-forretning i Dalumcentret.

Thomas Gunge har indrette studio og værksted i Tobaksgaarden. Han satser på at lave film- og videoproduktioner

Assens: Fotograf Thomas Gunge fra Barløse er tilbage i Assens.

I begyndelsen af januar åbnede han fotoproduktionsværksted i helt nyindrettede lokaler i administrationsfløjen i Tobaksgaarden.

Thomas Gunge drev i flere år en Photocare-forretning i Østergade i Assens, men forlod byen for fire år siden for at åbne fotoforretning i Dalumcentret.

44-årige Thomas Gunge kommer dog hverken til at fremkalde digitale feriefotos, lave pasfotos til moster Birthe eller tage børneportrætter i sin nye fotovirksomhed og studie i Tobaksgaarden.

- Jeg vil gerne finde lidt tilbage til mine rødder. Inden jeg blev selvstændig fotohandler med egen butik, lavede jeg masser af dokumentarfilm. Det var midt i et lille spændende filmmiljø i København, og jeg har blandt andet lavet flere film for fagforeningen SID, fortæller Thomas Gunge.

Han vil især satse på film- og videoproduktioner til erhvervsprofiler til virksomheder samt instruktionsfilm.

- Det er blevet væsentligt billigere at producere film og med de mange sociale medier har erhvervsvirksomhederne fået nogle ny platforme, som de kan eksponere sig på, siger Thomas Gunge.

Annonce

Fotomaraton i Assens

Med flytningen til Tobaksgaarden håber Thomas Gunge også på, at han kan være med til at skabe et fotokunstnerisk miljø i Assens.

Han er selv med i en fotosammenslutning med 45 medlemmer på Vestfyn, og nogen af erfaringerne herfra vil han gerne formidle videre i et lokalt fotomiljø.

- Jeg har selv før været med i en fotomaraton, og det vil jeg nu også gerne prøve at lave her i Assens, fortæller Thomas Gunge.

Ideen er at få et fotoklub op og stå, og interesserede kan allerede nu sætte kryds i kalenderen ud for onsdag den 10. februar.

Her holdes der informationsmøde i Tobaksgaarden klokken 19.

- Jeg vil fortælle lidt om, hvordan jeg kunne tænke mig, at fotoklubben skal være, og alle er velkomne. Revl og krat, siger Thomas Gunge.

Der vil være kaffe på kanden, og tilmelding til arrangementet er nødvendig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Annonce