Annonce
Kerteminde

Fotobog om eventyrøen Fyn

Kim Lee har netop udgivet bogen, "Eventyrøen Fyn - fotografiske stemninger og øjeblikke". Her er der ogå billeder fra Kerteminde. Foto: Kim Lee

Kim Lee har netop udgivet en 230 sider fotobog. Her er der også plads til masser af "skud" fra Kerteminde og landskabet omkring.

Annonce

Kerteminde: Kim Lee er netop nu aktuel med fotobogen "Eventyrøen Fyn - fotografiske stemninger og øjeblikke", som udkom 22. maj.

Bogen er en fotografisk palet om de idylliske og romantiske fynske købstæder, og de skønne fynske landskaber. Billederne er overvejende i sommerlig forklædning, men der er også et strejf af det spirende fynske forår og det farverige fynske efterår.

Bogen indeholder omkring 500 fotografier. Der er omkring 20 siders billeder fra hver enkelt fynsk købstad - dog er der en del flere sider og fotografier fra Odense. Fotobogen er på 230 sider og er i farver. En del af fotobogens sider udgøres af et enkelt stort billede. På andre sider er der udover baggrundsbilledet også et eller flere detaljebilleder - en slags stemningscollager.

Bogens mange billeder stammer fra nogle cyklende fotosafarier rundt til de fynske købstæder. Og undervejs til byerne standede Kim Lee for at forevige noget af det fynske landskab. På disse fotoekspeditioner er det digitale spejlreflekskamera en naturlig og en trofast følgesvend. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Danmark

Fundings analyse: Læg mærke til disse tre ting ved Messerschmidts forfremmelse

Annonce