Annonce
Faaborg-Midtfyn

Forvirringen breder sig omkring ny socialforvaltning

Kan der ikke indrettes lokaler til en ny socialforvaltning her i det gamle rådhus i Nr. Broby, spørger læserbrevsskribent Erik Madsen fra Nr. Broby. Arkivfoto

Lokaldebat: Jeg kunne høre på kommunalbestyrelsesmødet 10. november, at kommunalbestyrelsen vil lave en ny socialforvaltning i Faaborg-Midtfyn Kommune, så langt så godt.

Ligeledes kunne man så høre og læse, at hele området, 240 medarbejdere ifølge socialchef Tina Wahl, skal samles i Gislev i marts 2022, når der i budgetlægningen 2021 er afsat 2,1 mio. kroner til den ombygning, der skal foregå i Gislev plus penge til udvidelse af parkeringsforhold og flytteudgifter.

Medarbejderne sætter spørgsmålstegn ved, om der dog er plads til dem alle i Gislev. De påpeger desuden, at den lange etableringsproces kan demotivere nogle medarbejdere, påvirke arbejdsglæden negativt og kan medføre opsigelser fra dygtige medarbejdere, som ikke synes, det er attraktivt at blive flyttet igen og denne gang til Gislev.

Annonce

Men forvirringen breder sig rigtigt, når borgmester Hans Stavnsager så udtaler, at ”det er en ”totrinsraket”. Først beslutter man at samle socialområdet og så senere - blandt andet efter grundig medarbejderhøring - træffer man beslutningen om placeringen.

Hvorfor skal der så afsættes 2,1 mio kroner m.m. til flytning til Gislev i 2021-budgettet, når man endnu ikke har truffet beslutningen om placering, og hvordan kan medarbejderne så ytre sig om, at de ikke er begejstret for flytningen, når der først nu skal en grundig medarbejderhøring til?

Har man undersøgt, om der kunne indrettes plads i de eksisterende og forholdsvis nyindrettede moderne lokaler i det tidligere rådhus i Nr. Broby? Alternativt skal de så stå gabende tomme og ubrugte hen, selv om man for få år siden investerede mange penge i en ny indretning?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Odenseansk kvinde bor i sydisraelsk by under raketangreb: Vi løber i pendulfart til beskyttelsesrummet

Nyborg

Borgermøde med coronapas

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce