Annoncørbetalt indhold

Forventninger til Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung har lanceret en ny premium-serie af smartphones, nemlig Samsung Galaxy S20, 20+ og S20 Ultra. Disse tre nye topmodeller består af ny teknologi, fantastiske skærme, vilde kameraspecifikationer, 5G og en konkurrencedygtig pris. Forventninger til salget af Samsungs nyeste flagskib er tårnhøje, hvor især Samsung Galaxy S20 Ultra forventes at sælge stort.

De vejledende priser for modellerne er som følger:

• 10.499 kroner for Galaxy S20 Ultra • 9.749 kroner for Galaxy S20+ med 512GB • 8.499 kroner for Galaxy S20+ med 128GB • 7.799 kroner for Galaxy S20 med 5G • 6.999 kroner for Galaxy S20 med 4G

Konkurrent til Apples iPhone 11 Den nyeste S20-serie fra Samsung er en opdatering af det store hit S10. Derfor kom det som et chok blandt mange af Samsungs entusiaster, at opdateringen ikke svarede til næste generation af S-serien. I stedet for at få navnet Samsung Galaxy S11 kommer serien altså til at gå under navnet S20. Dette passer dog ideelt med det nye årti, hvor vi har startet 2020´erne.

S20-serien må siges at være en skarp konkurrent til iPhone 11-serien fra Apple. Derfor bliver det spændende at se, hvordan Samsungs S20-series økonomi kommer til at forholde sig sammenlignet med iPhone 11. Uanset hvad er presset stort, for der er store forventninger fra forbrugernes side om større forbedringer.

Lækkert design og fantastisk skærm Designet af Samsung Galaxy S20 Ultra er rent visuelt lækkert at se på. Kvaliteten af smartphonen er også god, da den både er IP68-verificeret mod støv og vand samt har Gorilla Glass 6 på bag og front. Den store 6,9” skærm er ligeledes fantastisk og stor at se på, hvilket er et klassisk træk fra Samsungs side.

Skærmopløsningen er 2K med Dynamic AMOLED-teknologi. Derudover har skærmen en 120 Hz opdateringsfrekvens, hvilket giver en mere flydende skærmoplevelse. Anvender du din mobiltelefon til mange spil, vil dette især være at mærke. Dertil vil navigering i mobiltelefonen også fungere som en flydende oplevelse med forøget hastighed.

Stort batteri og veludrustet kamera Samsung Galaxy S20 Ultra må i den grad siges at være udstyret med et stort batteri. Dette er ikke til at klage over, da det giver et længere batteriliv. Batteriet på Samsung Galaxy S20 Ultra er udstyret med 5.000 mAh, hvilket altså er en stor fordel for dig, som anvender din smartphone meget i hverdagen.

I henhold til kameraet er der virkelig sket meget på denne front. Samsung Galaxy S20 Ultras kamera er nemlig yderst veludrustet med ultravidvinkel optik på 12MP, telephoto optik med fire gange optisk zoom på 48MP, hovedkamera på 108MP, optisk billedstabilisering samt kamera til dybderegistrering. Når du filmer videoer, kan Samsung Galaxy S20 Ultra filme i op til 8K, hvilket er ekstremt detaljeret.

Hurtig brugergrænseflade og mulighed for 5G Slutteligt er det værd at påpege Samsung Galaxy S20 Ultras hurtige brugergrænseflade. Brugerfladen er yderst responsiv, og dette skyldes den hurtige opdateringsfrekvens. Ønsker du at få den maksimale internethastighed, vil Samsung Galaxy S20 Ultra have mulighed for 5G. Køb Samsung Galaxy S20 Ultra hos diverse forhandlere online, og find den bedste forhandler til netop dine behov.

Denne artikel er sponsoreret af YouSee

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.