Annonce
Middelfart

Forventer 2000 gæster: Håndboldklub søger frivillige til pokalstævne

Det er ikke mange år siden, hal 2 blev indviet i Brenderup Aktivitetscenter. 14. marts bliver der brug for alle kvadratmeter, når de fynske pokalfinaler for håndboldungdom skal spilles i Brenderup. Og den arrangerende forening kunne godt bruge en hjælpende hånd fra frivillige. Foto: Jens Wognsen
Håndboldafdelingen i Brenderup IF er værter, når der 14. marts skal afvikles pokalfinaler for ungdomshold i Brenderup. Klubben forventer op mod 2000 mennesker i hallen i løbet af dagen, og det er mere end flokken af foreningens egne frivillige kan magte. Så håndboldfolkene håber på velvillig hjælp udefra.

Brenderup: Der er omkring 70 medlemmer i håndboldafdelingen hos Brenderup IF. Det svarer nogenlunde til antallet af frivillige, som foreningen har brug for, når den lørdag 14. marts er værter ved årets fynske pokalfinaler for ungdomshold. Fra tidlig morgen til sen aften skal kampens afgøres, og forventningen er, at omkring 2000 mennesker skal ind og ud af hallen i den forbindelse.

- Det er den største udfordring, vi har haft som forening, og vi glæder os til at løse den. Tidligere har vi kun afviklet vores egne små stævner, siger Dorte Johansen, der er formand for Brenderup IF's håndboldafdeling.

- Vi bød allerede ind på det sidste år, for da havde vi selv et par hold med i finalerne. Vi fik ikke stævnet, men det har vi så fået i år, og nu gælder det om at blive klar, siger Dorte Johansen.

Og hun efterlyser frivillige, der har lyst til at give foreningen en hjælpende hånd på dagen. For det bliver der brug for.

Det er opgaver med alt fra dommerbord til entré, til parkeringsvagter og salg af kage, der står på dosmersedlen for den lille forening.

Forbundet hjælper til

- Vi tager meget gerne imod frivillige, der vil være med, siger Dorte Johansen og opfordrer til, at man henvender sig på mailadressen brenderupif.haandbold@gmail.com, hvis man er interesseret.

Mens der er masser af opgaver omkring kampene, så står Fyns Håndbold Forbund for selve stævnet. De kommer med dommere og stævneleder, når der skal findes pokalmestre fra de mindste og op til U19-rækken.

- Vi begynder med de mindste, og her forventer vi flest tilskuere. Der er både forældre, søskende og måske bedsteforældre med. Det kommer til at trække store veksler på vores p-område. Ikke mindst fordi møbelhuset Werenberg også har åbent om formiddagen, så deres p-plads kan vi ikke benytte før senere på dagen, siger Dorthe Johansen.

Udover udfordringen så håber håndboldklubben på et økonomisk overskud, der kan gå til foreningens drift.

- Vi får halvdelen af entréindtægterne og håber også at få hjælp fra et par sponsorer. Samtidig betaler forbundet hallejen for arrangementet. Men hvor meget, vi kan få ud af det, ved jeg ikke præcist. Det vigtigste er, at vi får løst opgaven og viser, at vi kan magte den slags, siger Dorte Johansen.

Annonce
Fyn For abonnenter

Gerts elregning eksploderede: Han tror ikke på regeringens håndsrækning - Det batter ikke

Danmark

Torsdagens coronatal: Rekordmange tilfælde - smittetal runder 40.000

Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Betonklodssag griber om sig: Endnu en mindreårig er sigtet - og flere hændelser er dukket op

Erhverv For abonnenter

Elbiler skal give Odense-fabrik kraftig vækst: Jorgensen vil være dobbelt så stor

Faaborg-Midtfyn

Tegn din familie: Greven på Egeskov vælger børnetegning, der bliver til lyskunst til Luminis

Debat

Hjælp: 5 medarbejdere til 54 børn - åbent brev til børne- og undervisningsministeren

Tæt på dødt løb i DF's folketingsgruppe: Henriksen får ny støtte

Middelfart For abonnenter

To år efter røveriforsøg i City Kiosken: 31-årig nægter stadig, men fik en hård straf

Danmark

Torsdagens coronatal: Rekordmange tilfælde - smittetal runder 40.000

Podcast

22-årige Jonas sælger stilhed til støjende kontorlandskaber: 'Corona var som at være iværksættersteroider'

Nordfyn For abonnenter

Trafiksikring blev droppet, da butikkerne strittede imod: Onsdag skete der et uheld

Henrik har lavet en elpris-udsigt: - Den er lige så sikker som vejrudsigten, og fredag ser dyr ud

Nyborg

700 frivillige til Tour de France i Nyborg: Alle har mulighed for at være med

Fyn For abonnenter

Energipriserhimmelflugt: Thomas fik tredoblet regningen for naturgas

Nordfyn

Storstilet plan om julemarked i Otterup: Tyske træhytter skal skabe den helt rigtige stemning

Annonce