Annonce
Faaborg-Midtfyn

Forum Faaborg får papir på skaterområdet

Forum Faaborg får papir på skaterområdet foran idrætscentret.
Annonce

Faaborg: Aktivitetspladsen foran Forum Faaborg er i brug og har givet meget liv og aktivitet i forbindelse med idrætscentret og Øhavsskolen. Undervejs i den lange anlægsproces blev der kun udarbejdet en lejekontrakt for det areal, som Forum Faaborg skulle bygge multibane med overdækning på. Nu får Forum Faaborg så også papir på skateområdet.

Overordnet set skal Forum Faaborg have den daglige drift af hele anlægget - i godt samarbejde og med hjælp fra Øhavsskolen til bl.a. oprydning, da skolen er den primære bruger af arealet i dagtimerne.

Forum Faaborg betaler ingen leje for området.

Kommunen har som udgangspunkt ingen forpligtelser eller udgifter til driftsopgaver på det samlede areal, men indgår i løbende dialog med Forum Faaborg ved evt. større vedligeholdelsesopgaver, fremgår det af aftalen.

Der forventes et større slid fra offentligt brug af arealet. Kommunen forpligter sig dog til en fejning af arealet med maskiner to gange årligt, samt snerydning i forhold til adgangsveje til Øhavsskolen og Forum Faaborg.

Arealet skal være offentligt tilgængeligt, men med mulighed for at Forum Faaborg kan reservere arealet til foreningsaktiviteter eller andre almennyttige events.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce