Annonce
Nordfyn

Fortvivlet pizzeria-ejer: Navid har fået smadret sin postkasse tre gange på et år

Den 1. april 2020 overtog Navid Igderi sin fars pizzeria i Søndersø. Foto: Anders Ranthe
Navid Igderi, indehaver af Pizza In i Søndersø, forstår ikke, hvorfor han gang på gang bliver udsat for hærværk, efter at han sidste år overtog det nordfynske pizzaria fra sin far.

Søndersø: Det var et trist syn, der mødte Navid Igderi, da han lørdag den 10. april ankom til sit pizzeria, Pizza In, i Søndersø.

Ukendte gerningsmænd havde smidt æg i hans postkasse, ligesom lemmen til postkassen var rykket i stykker. Derudover havde de også kastet æg på pizzeriaets facade. Selv om det kun er et år siden, at Navid Igderi overtog forretningen fra sin far, er det alligevel tredje gang, at han må udskifte postkassen.


Annonce

Det er frustrerende at tage hjem fra arbejde og ikke vide, hvad man møder ind til dagen efter.

Navid Igderi, Pizza In, Søndersø


- Vi oplevede også hærværk mod stedet i min fars tid. Jeg er ved at være godt træt af at skulle møde op til sådan noget her. Det er frustrerende at tage hjem fra arbejde og ikke vide, hvad man møder ind til næste dag, siger han.

Navid Igderi bor i Vejle. Udover sit arbejde har han ikke nogen større, personlig tilknytning til Søndersø. Han undrer sig over, hvem der i alverden skulle have lyst til at genere ham. Pizzeriaets videoovervågning har ikke hjulpet ham med at blive klogere.

Sort bil

Det viser sig, at Navid Igderi ikke er den eneste på Nordfyn, som har været plaget af æggekastning den seneste tid. Da han efter seneste hærværk lavede et opslag i byens Facebook-gruppe, strømmede det ind med kommentarer fra Søndersø-borgerne, heriblandt fra flere der også var blevet ramt af æggekasteri. Således skulle, som en skriver, samtlige byens butikker have fået æg i den pågældende weekend. Og æggekasterne har tilmed også været i Veflinge, fremgår det af kommentarsporet.

Udover hærværk mod postkassen blev der også kastet æg mod facaden til Navid Igderis pizzeria i Søndersø. Foto: Anders Ranthe

Ingen af de påvirkede har set eller hørt noget, der kan bringe dem på en afklaring. Dog mener nogle at æggekastningen er foregået fra en sort bil, der angiveligt kører rundt i området om aftenen.

- En ting er, hvis der går nogle børn rundt og keder sig. Jeg har da også selv rendt rundt og lavet fis med mine venner, dengang jeg var barn. Men hvis det sker fra en bil, så er det jo ikke længere bare drengestreger, siger Navid Igderi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Efter fire år i kørestol har Johnny fået nok af Middelfart Kommune: Nu stiller han op til byrådet - og han har kun én mærkesag

Annonce