Annonce
Nordfyn

Fortsat lave smittetal i det nordfynske

Der er sket en svag stigning i antallet af konstaterede smittede i Nordfyns Kommune. Foto: Mads Dalegaard

Nordfyn: Torsdag klokken 14 viste opgørelsen fra Statens Serum Institut, at der den seneste uge er konstateret fem nye corona-smittede i Nordfyns Kommune, svarende til et incidenstal (antal smittede per 100.000 indbyggere) på 16,9.

En minimal stigning fra onsdagens incidenstal på 10, men incidenstallet hører stadig til blandt de laveste inden for Fyns grænser, hvor kun Assens Kommune ligger lavere.

Samtidig med, at kommunen leverer lave smittetal, bliver der fra og med uge 10 endnu en fast ugedag med PCR-test i Nordfyns Kommune. PCR-testen er den type, hvor der podes i svælget via munden.

PCR-testen tilbydes i Bogense Hallerne hver tirsdag fra klokken 8.30 til 17.30 - første gang tirsdag den 9. marts. Samtidig er der i Søndersø Hallerne mulighed for at blive PCR-testet hver fredag mellem klokken 8.30 til 17.30.

Resten af ugens dage er der mulighed for at blive kviktestet via podning i næsen. Det foregår flere steder i kommunen - se den fulde plan på kommunens hjemmeside.

Gældende for begge tests er, at det ikke er nødvendigt med tidsbestilling. Man skal blot huske sundhedskort og sørge for at bruge mundbind i testområdet. (dorwo)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vemmelund igen udenfor i Middelfart

Middelfart For abonnenter

Mandesex i skoven kan handle om uforløste fantasier i parforholdet: - Det kan være svært at tale med sin partner om, hvad man har lyst til

Annonce