Annonce
Odense

Forsvundne Tage Jensens kone: - Han sagde pludselig op efter 40 år

Hvis du har set Tage Erland Jensen, så kontakt Fyns Politi på telefonnummer 114.

Forsvundne Tage Erland Jensens kone har kontaktet Fyens Stiftstidende, fordi nogle af hendes mands ejendele stadig er forsvundne. Det drejer sig om en blå rygsæk med hans 40-års-jubilæumsgave i.

Annonce

64-årige Tage Erland Jensen, har 40-års-jubilæum som portør på Odense Universitetshospital til april, men natten til søndag forsvandt han fra sin bopæl på Kildegårdsvej i Odense NØ, og siden har ingen set ham.

Tage Erland Jensens kone, Hanne, der ikke ønsker at oplyse sit fulde navn grundet omstændighederne, fortæller nu, at han i længere tid havde haft det skidt på jobbet, og at det tilsyneladende kammede over i ugen op til hans forsvinden.

- Tage har 40-års-jubilæum den 7. april, og han ville ikke stoppe på sit arbejde inden, selvom han havde haft det skidt i længere tid. Torsdag eller onsdag skete der noget på hans arbejde, jeg ved ikke hvad, men det var en konflikt, der gjorde ham frygtelig ulykkelig, siger hun og fortsætter:

- Jeg kan forstå på politiet, at han fredag gik han ned til sin chef og forlangte at få sin jubilæumsgave udleveret, fordi han ikke ville arbejde der længere, siger hun.

Jubilæumsgaven var tre musselmalede Royal Copenhagen skåle.

Politiet leder efter Tage ved Odense Å med både hundepatrulje og helikopter
Annonce

Taske og jubilæumsgave er ikke fundet

Tage Erland Jensens kone, Hanne, har selv henvendt sig til Fyens Stiftstidende, fordi hans blå taske, der lignede en klassisk Fjällräven taske med teksten "FOA" bagpå og de tre Royal Copenhagen-skåle, stadig ikke er fundet.

- Det kan være, at der er nogle børn, der har fundet tasken med skålene. De må såmænd også gerne beholde skålene, jeg vil bare gerne have det ud, så folk ved, hvad de skal kigge efter, siger hun.

Fyns Politi har fundet nogle af Tage Erland Jensens ejendele, nemlig en pose med beklædningsdele, en sodavand og en parfume af mærket Black by Black Onyx ved Børnebyen Kildegården.

Ifølge hans kone, Hanne, lå alle de fundne ting i hans blå rygsæk, der fortsat ikke er fundet.

- Tage har fået en depression, og han er typen, der er så stolt, at han ikke beder om hjælp, men normalt er han altid en glad, venlig, høflig og positiv mand, men så skete der et eller andet på arbejdet, siger Hanne.

Annonce

- Jeg håber, han banker på

Siden Tage Erland Jensens forsvinden har Fyns Politi og Odense Brandvæsen ledt efter ham med både hundepatrulje, helikopter og dykkere i Odense Å, men onsdag morgen skruede politiet ned for eftersøgningen, men opfordrer stadig folk til at kigge i deres haver og skure.

- Eftersøgningssager stopper jo aldrig, men jo længere tid, der går, er sandsynligheden for at finde ham ikke de bedste. Vi har stoppet med at søge med helikopter og dykkere, så medmindre der kommer nye oplysninger, fortsætter vi på et lavere niveau, siger vagtchef ved Fyns Politi, Erik Skov.

Hanne selv og flere naboer har også været ude og lede.

- Jeg er så ked af det. Jeg går mange ture og har selv ledt efter ham. Derudover har mange naboer hjulpet til, og politiet har gjort et kæmpe stykke arbejde. Stor tak til alle, siger hun.

- Jeg håber bare, at han banker på døren lige om lidt. Han har sin nøgle med. Ellers håber jeg, at han gemmer sig ude på sygehuset et eller andet sted, og at nogen ser ham, siger hun.

Tage Erland Jensen var iført en sort vinterjakke med hætte. Han beskrives som 183 centimeter høj, spinkel af bygning og med skaldet isse.

Har du set Tage Erland Jensen, så kontakt Fyns Politi på telefonnummer 114.

Annonce

Tryk på kortet, og læs om efterforskningen af forsvundne Tage Erland Jensen:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce