Annonce
Fyn

Forsvundet i over et døgn: 82-årig efterlyses stadig

I over et døgn har 82-årige Svend Fjendbo været forsvundet, efter at han tirsdag over middag forlod Sanderum Plejecenter. Foto: Fyns Politi
Siden tirsdag eftermiddag har den 82-årige svært demente Svend Fjendbo været forsvundet, og politiet leder efter ham i hele Odense, men beder også om borgernes hjælp.
Annonce

I mere end et døgn har den 82-årige Svend Fjendbo været forsvundet, efter at han tirsdag eftermiddag forlod Sanderum Plejecenter i det sydlige Odense.

- Vi har ikke noget konkret sted at lede efter ham, så vi har kontaktet både Fynbus og taxaer i tilfælde af, at de ser ham, fortæller vagtchef Milan Holck Nielsen, Fyns Politi.

Svend Fjendbo, som er svært dement, plejer at gå ture omkring Mågebakken og Dragebakken i Sanderum, dvs. i området omkring Sanderum Plejecenter, men tirsdag eftermiddag forlod han stedet kort efter klokken 14 og er ikke set siden. Allerede tirsdag sidst på eftermiddagen sendte Fyns Politi en efterlysning ud på manden via Twitter, men stadig uden held.

På et tidspunkt mente en borger at have set ham omkring Kongensgade i den indre by, men det er usikkert, om det vitterligt var den forsvundne 82-årige mand.

Onsdag fortsætter politiet med at lede efter ham, både gennem efterlysninger på de sociale medier og med hundepatruljer hen under aftenstid, men eftersom man ikke præcist ved, hvor man skal sætte sporhundene ind beder Fyns Politi også om borgernes hjælp. Godt nok er politihundene onsdag først på aftenen i Sanderum-området, men da han er hurtigt gående kan han sagtens være andre steder end lige i den sydlige del af Odense.

- Har man set ham eller har man en fornemmelse af, hvor han kan være, vil vi meget gerne høre det på 1-1-4, siger Milan Holck Nielsen.

Svend Fjendbo har ingen mobiltelefon eller anden elektronik på sig, så det er heller ikke muligt at spore ham ad den vej.

Han beskrives som 192 centimeter høj, slank og er iført en kortærmet blå t-shirt og lyse sommerbukser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce