Annonce
Odense

Forsvundet i fem døgn: Lig fundet i Munke Mose var forsvundet 19-årig mand

Der var torsdag morgen sat lys og lagt en enkelt blomst nær Odense Aafart, hvor liget af den 19-årige Mark Corneliussen onsdag aften blev fundet. Foto: Michael Bager
Det var den 19-årige Mark Corneliussen fra Nyborg, som dykkere og politiet onsdag aften fandt i vandet i Munke Mose ud for Odense Aafart. Han er fredag middag blevet identificeret af pårørende.
Annonce

Det var den 19-årige Mark Corneliussen fra Nyborg, som onsdag aften blev fundet af dykkere i Munke Mose ud for Odense Aafart.

Det bekræfter Fyns Politi over for fyens.dk.

- Han er genkendt af familien, siger Jack Liedecke, Fyns Politi.

Liget blev fundet efter flere dage intens eftersøgning onsdag aften omkring klokken 21.30. Inden da havde både hundepatruljer, både og droner været sat ind i eftersøgningen, ligesom familien allerede lørdag havde efterlyst ham på Facebook.

Det var dog takket være videoovervågning fra et kamera ved Odense Aafarts billetsalg, som førte til, at dykkere onsdag aften blev sendt i vandet. På videoovervågningen kunne politiet se Mark Corneliussen passere billetsalget, efter at han tidligere havde været i byen i Odense.

Det var også lige i nærheden, at han nogle timer senere blev fundet på bunden af Munke Mose. Han havde med andre ord ikke været synlig for forbipasserende på åstien.

Fredag blev Mark Corneliussen også obduceret ved et ligsyn på Retsmedicinsk Institut på Syddansk Universitet for at fastslå dødsårsagen. Allerede på forhånd havde Fyns Politi sagt, at man ikke havde mistanke til, at der lå nogen forbrydelse bag, men at det var en ulykke.

- Retsmedicinerne antager, at dødsårsagen er drukning, siger Jack Liedecke.

Fordi der er tale om en ulykke gør politiet ikke mere ved sagen.

Dykkere fandt onsdag aften den 19-årige Mark Corneliussen i Munke Mose ud for Odense Aafart. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce