Annonce
Sport

Forsvarsspillere i kikkerten?: OB-top på udkig over bæltet

Manjrekar James er for god til 1. division. Her er han i aktion i Fredericias pokalkamp mod Sønderjyske for nylig. Foto: Peter Leth-Larsen

Sportsdirektør Jesper Hansen og scout Ole Nielsen kiggede på spillere i Fredericia

Annonce

FODBOLD: Mens OB's bestyrelsesformand Niels Thorborg havde det store smil fremme i katakomberne på Right to Dream Park i Farum, så var andre dele af OB's sportslige ledelse søndag eftermiddag beskæftiget med at kigge fodbold et helt andet sted.

Der venter snart et transfervindue og det er nødvendigt med rettidig omhu. OB virker lige nu overrepræsenteret med midtbanefolk og angribere, mens det ser en anelse mere speget ud længere tilbage, fordi den tidligere anfører Kenneth Emil Petersen stopper allerede til nytår.

Derfor var sportsdirektør Jesper Hansen og OB's chefscout Ole Nielsen i Monjasa Park i Fredericia for at se hjemmeholdets topkamp mod Michael Hemmingsens overraskelses-mandskab Næstved.

Fredericias absolutte største profil for tiden er den canadiske landsholdsstopper Manjrekar James, der som Michael Baidoo, Victor Torp og Sebastian Buch er ejet af samarbejdspartneren FC Midtjylland. Fredericia har lejet ham i en sæson og det bliver nok svært for OB at komme til fadet før til sommer, selv om OB i år allerede har kunnet forhandle med midtjyderne om et skifte af Janus Drachmann og misforståelsen André Rømer til OB.

James er 1,92 og rager godt op i luften, er hurtig og kan slå lange diagonalafleveringer uden de store problemer.

Han regnes for alt for god til 1. division og træner Jonas Dal har tidligere på måneden sagt til Herning Folkeblad om stopperen, der har spillet 16 A-landskampe:

- Jeg vil jo gerne have en spillestil, hvor vi spiller bolden op bagfra og det stiller store krav til forsvarernes færdigheder, men det har han løst rigtigt godt. Der er ingen grund til, at jeg pakker det ind: Han er klart den bedste forsvarsspiller i 1. division, sagde Fredericia-træneren.

Manjrekar James har tidligere spillet i de ungarske klubber Pécs, Diósgyór og Vasas.

Annonce

Så ung Therkildsen

OB-spionerne har sikkert også holdt øje med Victor Torp og især måske Næstveds 20-årige stoppertalent Peter Therkildsen, der er hentet i HB Køge. Han til nogens overraskelse været blandt Næstveds bedste i flere af kampene siden sit skifte i vinter.

Samtidig skal OB vurdere, hvornår og om klubbens egne unge U19-stoppere som Anton Pedersen, Oliver Skolnik og Christian Vestergaard er klar til det store spring til Superliga-truppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce