Annonce
Sport

Forsvarskrumtap på udløbsdato er åben for at blive i OB

Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Ramon Leeuwin har kontraktudløb i OB næste sommer, men hollænderen vil gerne forlænge aftalen og blive.

32-årige Ramon Leeuwin har været en vigtig spiller for OB i denne sæson, hvor han har spillet samtlige kampe i Superligaen.

Den hollandske forsvarsspillers kontrakt udløber til næste sommer, men han er bestemt ikke afvisende over for at blive i den fynske klub.

- Hvis klubben vil forlænge, vil jeg gerne blive her. Jeg nyder at spille fodbold for OB og har det godt i Odense, så en forlængelse er helt bestemt en mulighed.

- Vi har ikke talt om en ny kontrakt, men min agent er i løbende dialog med klubben, siger Ramon Leeuwin.

OB-sportsdirektør Jesper Hansen er glad for at have Leeuwin i truppen og udelukker bestemt heller ikke, at en forlængelse kan komme på tale.

- Vi har ikke taget hul på de samtaler endnu, men det gør vi da på et tidspunkt, siger Jesper Hansen og tilføjer:

- Ramon er en spiller, vi sætter stor pris på, og han har gjort det rigtig godt for os, men han har også en vis alder, så vi har ikke aftalt noget endnu.

- Vi har en fin dialog med Ramon og hans agent, og så må vi se, hvordan det udvikler sig i løbet af efteråret, siger sportsdirektøren.

Da OB søndag slog AC Horsens med 3-0 i Superligaen, blev Ramon Leeuwin i anden halvleg udvist for et slag i ansigtet på Horsens-angriberen Nicolai Brock-Madsen.

Forsvarsspilleren slår dog fast, at det på ingen måde var hans intention.

- Han brugte sin arm, og det samme gjorde jeg. Desværre ramte jeg ham på siden af hovedet, og jeg burde have vidst bedre og være blevet bag ham. Det var min fejl.

- Det var ikke frustrationer fra min side, for vi var foran 2-0 og var komfortable. Det var ikke meningen, jeg skulle ramme ham, lyder det fra OB-stopperen efter kampen.

Ramon Leeuwin kom til OB fra hollandske Utrecht i sommeren 2018.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Annonce