Annonce
112

Forsvarer for skytten om dom i skudsag: - Det er en god dag for retssikkerheden

Advokat Mie Sønder Koch forsvarede den 20-årige mand, som var tiltalt for at affyre skarpe skud på Bøgetorvet den 20. februar. Han blev dog kun dømt for trusler, og det glæder hans forsvarer.

Stod det til et flertal af nævningene i den langvarige sag fra Bøgetorvet, skulle retten dømme for affyring af tre skarpe skud den 20. februar klokken 16.10 mod en 30-årig mand og hans lille søn i en bil.

De to juridiske dommere mente imidlertid ikke, at det var bevist, at der blev anvendt en rigtig pistol. Det samme gjaldt to af nævningene. Alle fem tiltalte blev derfor onsdag formiddag frifundet for at skyde med skarpt og besidde ammunition.

En 20-årig mand blev dog dømt for trusler, efter han forklarede, at han skød med en startpistol, som han havde stjålet under et indbrud i en Rottweilerklub. Den skød kun med løst krudt, fortalte han.

Dommen glæder den 20-åriges forsvarer Mie Sønder Koch, der er tilfreds med, at de to juridiske dommere "satte foden ned" og afviste at dømme på baggrund af de beviser, der var i sagen.

Se interviewet med hende øverst i denne artikel.

Der var hverken beviser for skarpe skud eller bandekriminalitet, slog retten fast. Dommen i sagen fra Bøgetorvet glæder forsvarer Mie Sønder Koch, der kalder det en god dag for retssikkerheden. Foto: Michael Bager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Borgmester anede intet om Lindøs jordkøb: - Det kom som en overraskelse

coronavirus

Folketinget indgår aftale om lempede rejserestriktioner

Kerteminde

Vi har spurgt læserne: Skal vi passe på Lindø eller på naturen?

Sydfyn

Private havne raser over Svendborg Kommune: Man kan ikke lave regler med tilbagevirkende kraft

Annonce