Annonce
Kerteminde

Forslag fra ny byrådskandidat: - Kommunen skal invitere Olav de Linde til en kop kaffe

Michael Nielsen, ny byrådskandidat for Konservative, har et godt forslag til ETKerteminde. Arkivfoto: Helle Nordström
- Når han ligefrem står og flagrer med pengene, så kan vi da godt invitere på en kop kaffe, mener Michael Nielsen (K) efter, at det store byggefirma har truet med at trække sig ud af Odense.
Annonce

Nordøstfyn: - Den ligger lige til højrebenet, tænkte jeg, da jeg fredag læste min avis. Det er lige sådan noget, ETKerteminde skal være proaktive på, fortæller Michael Nielsen.

Det han læste i avisen var, at det store byggefirma Olav de Linde truer med at trække sig fra Odense og fremover investere i andre byer.

- Heldigvis behøver han ikke kigge så langt væk, for jeg tror, han vil passe fint til Kerteminde. Olav de Linde har netop forstået at løfte gamle bygninger til ny brug i respekt for deres historie. Det kunne måske være aktuelt både i forbindelse med den videre udvikling af Kertemindes havnekvarter og i forbindelse med den videre byudvikling af Munkebo, siger Michael Nielsen.

Annonce

Ingen fortrinsret

Derfor foreslår han, at Kerteminde Kommunes nye erhvervskontakt ETKerteminde skal skynde sig at tage kontakt til Olav de Linde.


Olav de Linde har netop forstået at løfte gamle bygninger til ny brug i respekt for deres historie.

Michael Nielsen (K), byrådskandidat


- Når han ligefrem står og flagrer med pengene og ikke kan få lov at bruge dem i Odense, så kunne vi da godt invitere på en kop kaffe. Det er lige sådan, jeg ser ETKertemindes rolle i fremtiden: Proaktive og opmærksomme på muligheder, når de er der. Vi skal jo være på mærkerne i konkurrencen med de andre kommuner.

Michael Nielsen understreger, at Olav de Linde naturligvis ikke skal have fortrinsret, da alle skal behandles ens.

- Men det kunne da være, der kunne opstå en god forbindelse, hvis vi viser, at vi er kommunen, som står klar til en aktiv investor, som vil skabe anderledes boliger og erhvervsbyggeri. Se bare, hvad han har skabt ved det tidligere Bazar Fyn i Odense. Det er blevet en perle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Bryggeren er bitter på Trump: Eddie holder sig væk fra et anspændt USA det næste stykke tid

Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Navne For abonnenter

Dødsfald: Søren var altid klar til en indvielse af en flagstang eller en postkasse

Annonce