Annonce
Nordfyn

Forskønnelse: Hvordan kan vi hjælpe hinanden?

Kaj Hovhave har en forespørgsel: Hvordan kan vi sammen forskønne vores lokalområder? Foto: Dorthe Wolff
Formand for Landdistriktsrådet Nordfyn efterspørger, hvordan vi sammen kan gøre lokalområder skønnere - uden at træde hinanden over tæerne.

Nordfyn: Efter at man allerede sidste år forsøgte at forskønne Skovløkkeområdet ved at appellere til private husejere eller virksomheder, hvor det måske var glippet at køre et par trailerfulde skrald på genbrugspladsen eller reparere på en tilbygning, har Kaj Hovhave en efterspørgsel. Forsøget var nemlig ikke den store succes.

- Vi ville gerne forskønne nogle af de steder, der ikke så så pæne ud. Steder, hvor der måske er nogle bygninger, der er ved at falde sammen, eller hvor der står meget affald på en ud til en offentlig vej. Og der må vi sige, at vi ikke fik den succes, som vi havde håbet på. For vi kan jo ikke bestemme over folks private ejendom, vi kan kun tilskynde til oprydning.

Derfor sender Kaj Hovhave en forespørgsel ud i æteren, for han vil gerne vide, hvordan vi sammen kan hjælpe hinanden med forskønnelse.

- Selv tror jeg, at vi skal glemme pegefingeren og tilbyde vores hjælp. Hvis nu en nabo ikke har magtet at køre på genbrugspladsen med skrald, der har hobet sig op foran huset, så kunne man jo tilbyde sin hjælp en weekend.

Har du bud på, hvordan vi kan samarbejde om at forskønne de nordfynske landsbyer, hører vi meget gerne fra dig.

Du kan skrive til nordfyn@fyens.dk eller sende en besked på Vores Nordfyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce