Annonce
Kerteminde

Baråbning forsinket af coronaen: Den Røde  Pimpernel genopstår som Bodega Stuen

Rune Tolstrup har fundet en forpagter til Bodegastuen - tidligere Den Røde Pimpernel  - i Kerteminde. Han regner med at kunne lukke kunder ind i løbet af oktober. Arkivfoto: Helle Kryger
Rune Tolstrup, der sammen med resten af Jackpot Group ejer Bodega Stuen (tidligere Den Røde Pimpernel), regner med at skrive kontrakt med en forpagter i denne uge.
Annonce

Kerteminde: De tørstige tripper efter at komme til, men det har trukket noget ud med at få genåbnet Den Røde Pimpernel i Vestergade igen i en helt ny version. Selvfølgelig på grund af coronaen.

Da vi talte med den nye ejer, Rune Tolstrup, i juni regnede han med at kunne lukke gæster ind i den nyindrettede Bodega Stuen 1. juli. Sådan gik det ikke, og da vi snakkede med ham igen i juli, gættede han på midten af august.

- Det har været problematisk med den store uvished, coronaen har givet. Hele restaurationsbranchen er jo hårdt ramt. I øjeblikket kan vi for eksempel ikke udnytte den fem-bevilling, der er til stedet, da man kun må have åbent til klokken to. Og så er der jo hele tiden rygter om, at der skal strammes op igen, forklarer han om de besværligheder, corona-smitten har påført branchen.


Det har været problematisk med den store uvished, coronaen har givet.

Rune Tolstrup


- Men heldigvis er det lykkedes os at finde en ny forpagter, vi meget gerne vil have til at styre Bodega Stuen i Kerteminde, og jeg forventer, at vi skriver kontrakt i denne uge.

Rune Tolstrup fortæller, at det derefter kan gå stærkt med at få slået dørene op og lukket kunderne ind i de nye omgivelser.

- Vi har alle tilladelser på plads, bortset fra spiritustilladelsen, for den er det forpagteren selv, der skal søge. Derfor regner vi med at kunne åbne i løbet af oktober. Men jeg tør ikke sætte en dato på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Annonce