Annonce
112

Forsamlinghus hårdt ramt: Dyrt lyd- og lysudstyr ribbet

Uggerslev Revyen har eksisteret i lidt over 30 år. Uggerslev Forsamlinghus, hvor forestillingerne opføres i, er dobbelt så gammel. Arkivfoto: Thomas Gregersen
Tyve har været på spil i Uggerslev Forsamlingshus. Lyd- og lysudstyr til omkring 100.000 kroner er blevet stjålet fra aflåst rum.

Uggerslev: Uggerslev Revyen, der er et amatørteater for frivillige skuespillere, har fået stjålet lyd- og lysudstyr til en værdi af op mod 100.000 kroner. Det fortæller Lars Nielsen, formand for Uggerslev Forsamlingshus.

- Mellem mandag aften klokken 18 og tirsdag eftermiddag klokken 16:00 har ukendte gerningsmænd brækket køkkendøren op og været inde og tage udstyret fra et aflåst rum i forsamlingshuset. Politiet har været herude, og der er synligt bevis på, at der er tale om tyveri, konstaterer Lars Nielsen og tilføjer:

- Vi har endnu ikke helt regnet ud, hvor meget tyveriet løber op i, men et skøn er omkring 100.000 kroner.

Lyd- og lysudstyret tæller eksempelvis microport (trådløse mikrofoner), mixerpult og andet udstyr.

Annonce

Ikke alarm

Der er ikke alarm i Uggerslev Forsamlingshus, og det er første gang, man oplever et tyveri af denne slags.

- Det har vi ikke prøvet før, og vi håber selvfølgelig på, at det ikke gentager sig. Vi håber, at folk, der ved noget om tyveriet, vil kontakte politiet, så vi kan finde frem til gerningsmændene, siger Lars Nielsen.

Det var Uggerslev Autoværksted, som er nabo til forsamlingshuset, der tog kontakt til Lars Nielsen, fordi der var noget, der så forkert ud.

Uggerslev Forsamlinghus er heldvigvis forsikret, og nu må den kommende tid vise, hvor meget der bliver dækket.

- Vores revy holder sin årlige forestilling i oktober. Vi bør derfor have nyt udstyr på plads, så det ikke ødelægger deres forberedelser, oplyser Lars Nielsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Flotte fjordhuse i første parket

Annonce