Annonce
Sydfyn

Forsøg på at stjæle parfume for 10.000 mislykkedes: Politiet efterlyser vidner til sort BMW

Torsdag var en usædvanlig dag for Trine Lønderg Svensson, der arbejder i Matas i Rudkøbing. Tre tyve forsøgte nemlig at stjæle en masse parfumer fra forretningen. Butikkens ansatte nåede dog at fange mændene og få varerne tilbage, og fredag middag, hvor avisen møder Trine Lønderg Svensson, var alt igen ved normalen. Foto: Linea Andersen
Torsdag fik Matas i Rudkøbing besøg af tre tyve, der forsøgte at stjæle parfumer for cirka 10.000 kroner. Men alarmen gik, og tyvekosterne er tilbage i butikken. Nu efterlyser politiet vidner.

Rudkøbing: Torsdag eftermiddag fik Trine Lønderg Svensson, der er ansat i Matas i Rudkøbing, sig en oplevelse ud over det sædvanlige. For pludselig gik alarmen, og en person løb fra hoveddøren til den anden ende i butikken og tømte sine lommer og en pose for de parfumer, han havde forsøgt at stjæle.

De to andre, der var med ham, løb ud af butikken.

Trine Lønderg Svensson fik stoppet en af dem, der forsøgte at løbe væk. Hun ville have tyvekosterne tilbage.

Annonce

- Det var bare om at få det tilbage. De afleverede tre dufte ude foran butikken, så jeg tror, vi har fået det hele, men jeg kan ikke være sikker, siger hun og forklarer, at den øvrige parfume lå på gulvet inde i butikken.

Det var tre mænd, der kom ind sammen, og i alt havde de forsøgt at stjæle parfume for cirka 10.000 kroner. Kun den ene mand havde mundbind på, og Trine Lønderg Svensson forklarede dem, at de var optaget på Matas' videoovervågning.

Det var her i døren til Matas forretningen i Rudkøbing, at Trine Lønderg Svensson fangede en af de tre mænd, der havde stjålet fra butikken. Hun var dog ikke bange under episoden, fortæller hun til avisen. Foto: Linea Andersen

Hun fik et undskyld fra en af mændene og var ikke bange under episoden.

- Jeg tænkte ikke så meget, siger hun.

Trine Lønderg Svensson mener, at de tre mænd var mellem 25 og 35 år. Det var ikke nogen, hun havde set før, og de fortalte hende under episoden, at de boede i sommerhus på Langeland.


- Det kommer i perioder og er svært at sige præcist. Men det er sjældent, at vi oplever det. Oftest finder vi noget tomt papir, der ligger i butikken, og så har man åbnet det helt og har taget varen ud så alarmen ikke bliver aktiveret.

Trine Lønderg Svensson, Matas, Rudkøbing


Sagen er anmeldt til politiet, der efterlyser folk, der har set den sorte BMW, som tyvene kørte i. Bilen har registreringsnummer CG 85082.

- Hvis nogen har set den bil, skal de ringe ind på 114 til politiet, siger politikommissær Christian Billesø fra Fyns Politi.

Det er sjældent, at Matas i Rudkøbing oplever, at der bliver stjålet fra butikken, siger Trine Lønderg Svensson.

- Det kommer i perioder og er svært at sige præcist. Men det er sjældent, at vi oplever det. Oftest finder vi noget tomt papir, der ligger i butikken, og så har man åbnet det helt og har taget varen ud så alarmen ikke bliver aktiveret, siger hun.

Christian Billesø oplyser, at de pågældende tre sandsynligvis har stjålet fra en anden butik i Rudkøbing i samme omgang.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Ny bydel skrotter baghaven for naturens skyld: - Vi skaber en skov sammen med en by

Middelfart

Bo i skoven midt i byen: Ny bæredygtig bydel med 220 boliger vises på verdens største arkitekturkongres

Sport For abonnenter

Kommentar: Odense Håndbold skal bruge hjemmebanefordel - de orange skal gribe efter stjernerne

Fyn

Tre fynske byer nævnes: Venstre vil have ekstra milliard til støjbekæmpelse

Annonce