Annonce
Nyborg

Formodet stenkast viste sig at være en "and"

Arkivfoto: Michael Bager

Skellerup/Ullerslev: Torsdag formiddag rykkede politiet ud til Skellerupvej, der løber over den fynske motorvej. Forinden havde passagerne i en personbil slået alarm, fordi de frygtede at være de seneste ofre for et stenkast. Forklaringen på den ødelagte bagrude skal dog formentlig findes et andet sted, fortæller vicepolitiinspektør Jørgen Andersen.

- Intet tyder på, at de har været i nærheden af en bro, da det skete. Der er heller ikke fundet nogen sten i bilen. Tværtimod var den fyldt på med en masse effekter, og bagruden stod i spænd. Sammen med rystelser har det formentlig ført til, at ruden gik i itu. Men for en sikkerheds skyld vælger vi at afsøge den nærmeste overkørsel for at kunne udelukke, at der var tale om en forbrydelse, siger han.

Heller ikke sonderingen på Skellerupvej gav dog anledning til at tro, at endnu et stenkast havde fundet sted. Så sent som onsdag aften blev E20 spærret i to timer, mens politiet indsamlede spor efter et stenkast tirsdag aften ved 21-tiden fra en motorvejsbro på Ravnebjerggyden ved Odense.

For to år siden mistede en tysk kvinde livet, da en stor betonflise blev kastet ned fra en motorvejsbro ved Langesøvej nord for Skallebølle og ramte familiens bil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce