Annonce
Middelfart

Formodet sprit- og narkobilist kørte ind i husgavl og garage

En bilist blev natten til fredag anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel, efter han havde ramt en husgavl og en garage i Gelsted. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe.
Annonce

Gelsted: Det var midnat, da en påvirket bilist ramte et hus på Koldinghave i Gelsted. Husets beboere var ifølge politiet hjemme, da en bil klokken 00.01 kørte af vejen og ramte husets gavl og garage.

Føreren af bilen kom ikke alvorligt til skade i sammenstødet, oplyser vagtchef hos Fyns Politi Milan Holck. Da en patrulje fra politiet kom til stedet, blev bilisten skønnet påvirket af både alkohol og euforiserende stoffer, og han blev derfor taget med af politiet for at få taget blodprøver, der kan vise, hvad og hvor meget han måtte have indtaget.

Beboerne i huset opholdt sig ikke i den ende, hvor påkørslen skete, og de kom ikke noget til, oplyser vagtchefen.

Bilisten er i løbet af natten blevet løsladt. Han risikerer dog at miste sit kørekort, hvis han viser sig at have været narkopåvirket. For der er en nul-grænse for ulovlige stoffer i trafikken, og straffen for at køre med ulovlige, euforiserende stoffer i blodet er den samme som for at køre med en alkoholpromille på 1,21: Det koster en bøde og ubetinget frakendelse af kørekortet i tre år. Der gælder dog særlige regler for lave koncentrationer af THC (efter indtagelse af hash), som koster en halv netto-månedsløn i bøde og et klip i kørekortet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce