Annonce
Fyn

Syv personer anholdt i Vollsmose

Politiet massivt til stede i bydelen efter anmeldelse om skud mod en sort bil
Annonce

Politiet har anholdt syv personer i Vollsmose efter at have fået en anmeldelse om en formodet skudepisode i bydelen tirsdag ved 18-tiden. Der er ingen meldinger om sårede.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Anmeldelsen indløb klokken 18.10 og lød på, at der var blevet skudt i krydset Vollsmose Allé/Åsumvej. To biler blev umiddelbart efter set køre i høj fart derfra - i hver sin retning. Ifølge et vidne blev der skudt fra bagsædet af en sort mindre bil mod en anden bil, og umiddelbart efter blev den mindste bil og endnu en anden mørk bil set køre fra krydset, ligeledes i hver sin retning.

Skudepisoden betød, at politiet var talstærkt til stede både i Vollsmose og i området omkring Korsløkkeparken og ligeledes i krydset Nyborgvej/Ørbækvej/Ejbygade. Afspærringen ved Nyborgvej/Ejbygade var ophævet ved 21-tiden, mens der ved 21.30-tiden fortsat var spærret på Vollmose Allé, fordi der foregik tekniske undersøgelser.

Kort før klokken 22 meldte Fyns Politi på Twitter, at de i de kommende timer ville være til stede med tryghedsskabende patruljer i både Vollsmose og Korsløkkeparken.

Politiet afspærrede også området ved Nyborgvej og Ejbygade for at sikre spor. Foto: Local Eyes
Politiet var tirsdag aften i gang med tekniske undersøgelser i Vollsmose. Foto: Frederik Nordhagen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce